Wat ik doe op de drama opleiding

Wat ik doe op de drama opleiding


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal,

In mijn vorige blog heb ik verteld wat ik zoal met theater heb gedaan en dat ik op een drama opleiding zit. Vandaag ga ik het hebben over wat ik op mijn opleiding doe. Op mijn opleiding krijg je de vakken: theater vaardigheden (natuurlijk), dans en logopedie. Je krijgt natuurlijk niet alleen praktische lessen, maar ook lessen zoals: rekenen, Nederlands, Engels en burgerschap. 

Normaal word er heel erg gekeken naar wat je punten zijn van de normale vakken. Ze gaan natuurlijk wel kijken of je het niveau wel aan kan. Vroeger was dat volgensmij helemaal niet dat je de vakken Nederlands en rekenen had op een drama opleiding.

Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ze niet al te veel gaan kijken naar de "normale vakken", maar gaan kijken wat je qua toneel vaardigheden goed kan.

Dit was alweer mijn tweede blog. Ik hoop dat jullie het een leuke blog vonden!

Liefs,

JasmijnBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Klinkt heel leuk en leerzaam die opleiding
| 01:27 |
Veel succes met het vervolg
| 09:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen