×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Wat ik doe op de drama opleiding

Wat ik doe op de drama opleiding


Hallo allemaal,

In mijn vorige blog heb ik verteld wat ik zoal met theater heb gedaan en dat ik op een drama opleiding zit. Vandaag ga ik het hebben over wat ik op mijn opleiding doe. Op mijn opleiding krijg je de vakken: theater vaardigheden (natuurlijk), dans en logopedie. Je krijgt natuurlijk niet alleen praktische lessen, maar ook lessen zoals: rekenen, Nederlands, Engels en burgerschap. 

Normaal word er heel erg gekeken naar wat je punten zijn van de normale vakken. Ze gaan natuurlijk wel kijken of je het niveau wel aan kan. Vroeger was dat volgensmij helemaal niet dat je de vakken Nederlands en rekenen had op een drama opleiding.

Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ze niet al te veel gaan kijken naar de "normale vakken", maar gaan kijken wat je qua toneel vaardigheden goed kan.

Dit was alweer mijn tweede blog. Ik hoop dat jullie het een leuke blog vonden!

Liefs,

Jasmijn
Ramona Vroom
Klinkt heel leuk en leerzaam die opleiding
30-12-2016 01:27
30-12-2016 01:27 • Reageer
johan_jongedijk
Veel succes met het vervolg
29-12-2016 09:54
29-12-2016 09:54 • Reageer