×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Daar zit je dan...

Daar zit je dan...


En daar zit je dan, op je werk. Opdracht is structuur brengen op de harde schijf en een informatie map maken.

Want ik ben namelijk weer bezig met re-integreren. Ik ben 1 van de dertigers die een burn-out heeft gekregen (yeah! Ik doe netjes mee met de trend). Mijn lichtje ging uit een paar maanden geleden. En na een heel gevecht met mijzelf ben ik sinds 4 weken weer terug op de werkvloer. Werken met gekaderde opdrachten. Ik duik namelijk overal gelijk in. Zonder na te denken over waar ik nou eigenlijk invloed op heb. Ik wil namelijk invloed hebben op alles :). Want ik werk met mensen. En ik vind het belangrijk dat het goed gaat en goed komt metde mensen waarmee ik werk. En zoals ik dat zie, zo ziet niet altijd eidereen dat. En niet iedereen duikt overal in zoals ik er in duik.
Vandaar dat je dan jezelf goed tegenkomt. Maar het is een ontzettende waardevolle periode geweest!

Dus nu zit ik hier netjes…keurig…tegen een scherm aan te kijken. Er is zoveel informatie over zoveel interessante onderwerpen. Alleen op de plek waar ik werk moet de informatie algemeen zijn. Een soort van doorzet functie hebben wij hier. We begeleiden mensen en als we iets signaleren dan moeten we weten naar wie we het moeten doorzetten. Een hele wijze les voor mij, want ik wil graag de diepte in. Als ik iets signaleer dan wil ik het oppakken en dan wil ik daar een plan op schrijven zodat de desbetreffende persoon meteen geholpen kan worden.Maar zo werkt het hier niet…dus ik moet even strapjes terug doen. En staren naar een scherm, zodat ik mijzelf kan terugroepen.

En mochten er mensen zijn die tips hebben over het overichtelijk maken van een harde schijf of een informatie map indelen, let me know.
elke_roesems
Dit is zo herkenbaar!
28-05-2017 22:19
28-05-2017 22:19 • Reageer
_PetitCorbeau_
Ik zou eerst alles in grote categorieën verdelen, en dan elke categorie misschien verkleinen als het nodig is
04-04-2017 15:46
04-04-2017 15:46 • 1 reactie • Reageer
Jessiemoves
oeh dank je wel voor de tip!
04-04-2017 18:22
04-04-2017 18:22 • Reageer