Daar zit je dan...

Daar zit je dan...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

En daar zit je dan, op je werk. Opdracht is structuur brengen op de harde schijf en een informatie map maken.

Want ik ben namelijk weer bezig met re-integreren. Ik ben 1 van de dertigers die een burn-out heeft gekregen (yeah! Ik doe netjes mee met de trend). Mijn lichtje ging uit een paar maanden geleden. En na een heel gevecht met mijzelf ben ik sinds 4 weken weer terug op de werkvloer. Werken met gekaderde opdrachten. Ik duik namelijk overal gelijk in. Zonder na te denken over waar ik nou eigenlijk invloed op heb. Ik wil namelijk invloed hebben op alles :). Want ik werk met mensen. En ik vind het belangrijk dat het goed gaat en goed komt metde mensen waarmee ik werk. En zoals ik dat zie, zo ziet niet altijd eidereen dat. En niet iedereen duikt overal in zoals ik er in duik.
Vandaar dat je dan jezelf goed tegenkomt. Maar het is een ontzettende waardevolle periode geweest!

Dus nu zit ik hier netjes…keurig…tegen een scherm aan te kijken. Er is zoveel informatie over zoveel interessante onderwerpen. Alleen op de plek waar ik werk moet de informatie algemeen zijn. Een soort van doorzet functie hebben wij hier. We begeleiden mensen en als we iets signaleren dan moeten we weten naar wie we het moeten doorzetten. Een hele wijze les voor mij, want ik wil graag de diepte in. Als ik iets signaleer dan wil ik het oppakken en dan wil ik daar een plan op schrijven zodat de desbetreffende persoon meteen geholpen kan worden.Maar zo werkt het hier niet…dus ik moet even strapjes terug doen. En staren naar een scherm, zodat ik mijzelf kan terugroepen.

En mochten er mensen zijn die tips hebben over het overichtelijk maken van een harde schijf of een informatie map indelen, let me know.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit is zo herkenbaar!
| 22:19 |
Ik zou eerst alles in grote categorieën verdelen, en dan elke categorie misschien verkleinen als het nodig is
| 15:46 |
oeh dank je wel voor de tip!
| 18:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen