×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Drukte! (Geduld dus...)

Drukte! (Geduld dus...)


Ik wil wel, maar ik ben druk. Ik wil wel, maar er zijn teveel prikkels. Ik wil wel...maar ik moet gewoon even deze week door :). Zoals rechts netjes staat afgebeeld: zo ziet de binnenkant van mijn hoofd er ook uit. En daar waar ik vroeger in paniek raakte weet ik nu dat het wel goed komt. De rust komt terug, er zijn gewoon veel dingen gaande deze week. Naast feestjes, zijn er sollicitaties en naast sollicitaties is er een half gebroken hart, maar ook weer wat nieuws. Allemaal energieën, allemaal ideeën, allemaal toekomstvragen. Vragen die je niet kunt beantwoorden, alleen maar kunt stellen. Vragen die voor onrust zorgen. Vragen die je moe maken. Dus het enige wat ik kan doen is deze week over mij heen laten komen. En dan komt de rest vanzelf.  Geduld babe, zeg ik tegen mijzelf.  Geduld, de helderheid komt wel weer. 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties