Geen zin

Geen zin


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb nergens zin in vandaag, ja behalve onder een dekentje op de bank, kopje thee, boekje, kaarsje erbij…Ik heb dat niet vaak, geen zin hebben. In wat dan ook. Meestal sta ik ‘s ochtends op en heb ik zin om van alles en nog wat te gaan doen. (waar vaak dan niet veel van terecht komt, omdat ik andere dingen doe)

Maar goed, zin heb ik dan wel.

Het is net of er een prop in mijn hoofd zit, die ervoor zorgt dat ik niet helder kan nadenken, dat ik traag als dikke stroop ben en dat ik maar wat vaag voor me uit zit te staren. Niet echt handig als je eigenlijk nog heel veel dingen op je lijstje hebt staan die je doen wilt: een aantal mensen bellen om je leuke ideeën mee te delen. ( is toch leuk? Waarom geen zin daarin dan?) De was opvouwen, tja ik snap dat ik daar geen zin in heb, maar zelfs dat is met een relaxt achtergrond muziekje erg ontspannend om te doen. Vaatwasser uitpakken en inmiddels ook weer inpakken (idem) Een hele zwik verhuisdozen op zolder inpakken. Hoe kán het nou dat ik daar nu geen zin in heb? Ik ben juist zo blij dat we straks gaan verhuizen. Ah, volgens mij zit ik in een negatieve flow ofzo…hoe ik daar in terecht ben gekomen weet ik niet, want vanochtend vroeg had ik dat nog niet.

Nee, heb met veel plezier de kinderen gewassen, gekleed, gevoed en naar school gebracht, boodschapjes gedaan en gekletst met gezellige caissières, de auto naar de garage gebracht waar ik een allerliefst vriendinnetje tegen het lijf liep die ook haar auto daar bracht. Daarna mails verzonden, was opgehangen, heerlijke granenkoffie gedronken en nog dit stukje geschreven… hmmm toch best veel voor iemand die geen zin heeft in wat dan ook.

Accepteren en go with the flow voor de rest van de dag…

Inclusief lekker op de bank onder een dekentje.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heerlijk zo'n bankzaken dag, af en toe dan:)
| 14:56 |
Misschien een gebrek aan vitaminen?
| 21:38 |
Iedereen heeft wel eens zo'n dag ;)
| 15:41 |
noem het lente moeheid, zal beteren naarmate we meer zon krijgen
| 11:54 |
Mens je hebt immers al zoveel gedaan
Geniet maar even lekker en geef maar gewoon toe aan die negatieve flow. Dat mag best even
Sterkte en succes.
| 11:24 |
haha, dat bedacht ik ook, dus heb er maar aan toegegeven. Is soms erg lekker :-)
| 12:40 |
Nou en of. Xxx
| 13:02 |
Geniet er toch maar van ;)
| 11:13 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen