Stoppen met roken

Stoppen met roken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja mensen ik rook,en wat wil ik er graag vanaf

Ik rook best veel En ben er bijna elke dag mee bezig om te stoppen met roken

Maar het wil me maar niet lukken

Ik heb al van alles geprobeert

Medicijnen van de dokter,pleisters

Apps,drankjes,

Noem het maar op En ik heb het geprobeert

Niets helpt En ik wil er zo graag vanaf

Heb jij nou een goede mannier om van het roken af te komen Laat het me weten

En het advies "Niet roken" heb ik al geprobeert haha

Alvast bedanktBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben een jarenlange roker geweest. Nu ben ik een maand gestopt met roken. En het gaat heel goed. Ik heb iets anders gevonden om te stoppen en het helpt mij heel erg goed. Ik heb een damper gekocht, en damp nu wanneer ik zin heb ik een sigaret. Je hebt er met smaakjes, maar er zit toch nog steeds nicotine in. Je kan deze ook afbouwen naar 0, maar dat is uw eigen keuze. Momenteel damp ik 6mg nicotine, en ik voel mij er beter bij. De teer komt niet in uw lichaam, want deze is niet aanwezig, waardoor het gezonder is. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat dampen gezonder is dan roken wegens de teer die er niet in zit. Misschien eens iets om uit te proberen. Veel succes!
| 10:58 |
Kijk hier heb ik wat aan Ik ga het zeker proberen Want dit is een vervangend iets En dat is wat ik zoek Dankjewel
| 15:31 |
Graag gedaan. Heel veel succes ermee!
| 20:34 |
Geen tips maar het gaat je uiteindelijk lukken, veel succes.
Veel zeggen als je het wilt lukt het dus er komt een tijd dat het je gaat lukken.
| 16:04 |
Ja ik denk het ook Alleen al omdat ik het zo graag wil
| 09:24 |
Ik heb geen tips maar wens je wel veel succes!
| 13:26 |
Succes... Het is je gegund.
| 21:35 |
eerst beginnen bewust worden van roken, wanneer rook je, dikwijls omdat het seffes niet kan, je rookt weinig sigaretten omdat je echt zin hebt, nog vlug eentje voor we gaan slapen, als we wachten op de bus, nog vlug een voor we de werkvloer opgaan, tijdens onze pauze misschien wel 3 op een half uur gewoon omdat het kan en straks niet, denk daar eens over na het helpt je een stuk op weg je kan op die manier heel wat sigaretten besparen en misschien helpt het afbouwen tot stoppen. Mij heeft het alleszins geholpen maar sorry na 15 maanden weer begonnen dus zou het ook nog eens moeten toepassen
| 21:26 |
Je hebt helemaal gelijk Ik ben me daar ook bewust van geworden Het kan zoizo minder Maar na een paar dagen is het weer van ouds
| 21:29 |
Een belangrijk ding bij het stoppen met roken is het doorbreken van bepaalde gedragingen. Zoek een afleiding. Waarschijnlijk steek je op bepaalde momenten en bepaalde tijden een sigaret op. Zorg dat je op die momenten iets anders omhanden hebt.
| 19:09 |
Ja indd Zolang ik bezig bent rook ik niet Maar zodra ik ga zitten ga ik roken Maar die momenten zijn er Daar kom je niet onderuit
| 19:12 |
Dat klopt. Maar kies dan eens een andere stoel, een ander uitzicht, pak een boek, krant of tijdschrift. En als je er koffie bij neemt, pak dan eens thee. Het idee van 'sigaret opsteken' is nu eenmaal gekoppeld aan vaste gewoontes, dus doe de dingen ánders.
| 19:46 |
Ik ga hier zeker over nadenken En dingen anders doen En kijken of het helpt Proberen kan geen kwaat
| 19:50 |
Succes!
| 19:54 |
Dankjewel
| 20:03 |
Ik ben 3,5 jaar geleden gestopt met behulp van vapen. (e sigaret). 3 maanden later helemaal gestopt.
Maar ik had wel een extra motivatie (miskraam/zwangerschaps wens)
| 19:04 |
Ik wilde met de vapen beginnen Maar hoorde verhalen dat ze uit elkaar klappen En in de vloeistof ook teer en nicotine zit Nou wil ik graag weten of dat zo is Wand het lijkt voor mij een oplossing
| 19:08 |
Het uit elkaar klappen/ontploffen is niet bij de standaard e signs gebeurd, maar bij mods. Die zijn meer voor de ervaren gebruikers met technische kennis.
Zou het gewoon bij de gewone houden.
Teer zit er niet in, nicotine kan, maar ligt aan de vloeistof. Die heb je ook zonder nicotine. Om te stoppen met roken zou ik langzaam de nicotine afbouwen. Ik ben toen met 16mg begonnen geloof ik en afgebouwd naar 0
| 21:22 |
Dankjewel Ik ga dit zeker proberen
| 21:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen