Daar gaan we weer!

Daar gaan we weer!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mogguuhhhh allemaal, daar gaan we weer, opnieuw aan de antibiotica en dus beroerd zijn daarvan. Een ontsteking die resistent is voor de reguliere behandeling en me aardig opspeelt moet worden behandeld met een zwaardere en langere kuur. Helaas is het zo dat ik altijd heel heftig reageer op antibiotica en deze daar absoluut geen uitzondering op is, dus me echt niet lekker in mijn vel voelen. Gelukkig heb ik een paar lieve mensen om me heen die me er doorheen slepen en die een aantal dagelijkse dingen van me overnemen. Ik ga me nu verder op de bank nestelen met een grote kop thee (ben dus echt beroerd anders zou het wel koffie zijn) en op mijn gemakje de dag door zien te komen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en geniet van de mooie dingen die je tegenkomt vandaag, pas op voor vallend natuurschoon en have fun.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel veel kracht en beterschap gewenst
| 22:24 |
Heel veel beterschap toegewenst!
| 21:39 |
dank je wel.
| 09:14 |
Snel veel beterschap gewenst
| 14:06 |
Dank je wel
| 15:10 |
Heel veel beterschap!
| 11:14 |
Dank je wel
| 11:41 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen