Een luie zaterdagochtend!

Een luie zaterdagochtend!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mogguuhhhh allemaal,

daar zit je dan, lui achter je pc en te genieten van een bak koffie en de wondere wereld van multimedia en het internet. Mijn kleine jonge dame is al de hele week met oma op vakantie en dus is het super rustig in huis, bah niks aan zo stil, hahaha. Ik gun het oma en kleine van harte dat ze er even een weekje tussenuit zijn want juist die dagen zijn zo belangrijk voor een kleine. Maar een hele week vergt toch wel geduld van paps. Gelukkig is ze maandag weer thuis, ik kan niet wachten. ;) Nu dus maar even "genieten" van de rust, bakkie, krantje en internet. Ja ik weet het, gisteren heb ik best wel wat negatieve gedachten geuit hier maar ik blijf toch trouw mijn krantje lezen en me toch iedere keer weer verbazen. Ook hier lees ik soms dingen dat ik denk hoe kortzichtig kan je zijn, gelijkertijd besef ik me dat ik een heel ruim denkend, (misschien wel te ruim denkend) persoontje ben die voor mezelf heel snel een mening heeft en vaak impulsief de dingen bekijk. Ach in de loop van mijn leven ben ik al iets milder geworden en reageer ik tegenwoordig iets genuanceerder, als ik überhaupt al reageer. Lieve mensjes, ik ga mezelf nog even trakteren op wat internet nog meer te bieden heeft en ik wens jullie allemaal een hele fijne liefdevolle en beetje ondeugende dag toe. Have fun allemaal en raak niet gelijk over de kook van iemand anders zijn/haar kijk op de dingen. Fijne zaterdag.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vroeger wou ik ook persé reageren, of persé iets willen verdedigen, maar heb tegenwoordig ECHT geen zin meer in!
| 12:22 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen