Een persoonlijke update!

Een persoonlijke update!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een hele goede morgen allemaal,

Naast jullie een  hele fijne dag te wensen ook een kleine persoonlijke update. Ben nog steeds een beetje brak van die antibioticakuur maar voel me in de tussentijd alweer een heel stuk beter.  Het hebben van hele lieve en aardige maar vooral meelevende mensen in mijn omgeving heeft me er op een geweldige manier doorheen geholpen. Een zoon die je hond paar daagjes meeneemt, een buurvrouw die je op je donder geeft als ze er achter komt dat je niet goed genoeg eet en dus al de hele week 's avonds een bord eten bij je neerzet en zo kan ik er nog wel een paar noemen die mij deze periode hebben geholpen, dank je wel lieverds. Zo zie je maar dat je ook al denk je het wel zelf af te kunnen je met een beetje hulp het een stuk eenvoudiger en prettiger is. Je kan het soms niet helemaal alleen.

Lieve mensen, dat beetje vriendelijkheid en aandacht wat ik gekregen heb betekend echt een heleboel, veel meer nog dan wat ik ooit had kunnen denken, ik wens jullie een hele liefdevolle en fijne dag toe en geef eens een beetje extra aandacht aan de mensen in je omgeving. Het kost zo weinig en betekend zoveel. Have fun vandaag.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het zijn de kleine dingen die het doen
| 15:01 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen