Een zondag met mezelf.

Een zondag met mezelf.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Allereerst een hele goede zondag gewenst. Ik heb nog steeds last van je ontsteking en ik voel me dus niet optimaal, beter gezegd ik voel me nog steeds bagger. Maar ook hier geldt, geduld en alles komt goed. Nu moet ik eerlijk bekennen dat mezelf bagger voelen en geduld niet echt samengaan dus maar afleiding gezocht. Lekker een oldskool spel op de pc gezet en zelf een achtbaan in elkaar frommelen is best wel weer grappig om te doen, en het zet je hoofd even een andere kant op. Als je dan zo bezig bent komt ineens de gedachte op zou het niet leuk zijn om een achtbaan in het echt hier in huis te kunnen bouwen. Iets in de zelfde geest als een treinbaan of zo. Bestaat zoiets eigenlijk wel en zo ja waar zou je dat dan kunnen kopen, losse baanstukken, wagentjes en allerlei toebehoren daaromheen. Ha een uitzoekproject waar ik me de aankomende uurtjes eens op zal storten. En zo wandel je van het een in het ander en kom je je tijd ook wel door. Morgen komt kleine jonge dame weer thuis en daar kijk ik ontzettend naar uit, ze is tenslotte al iets meer dan een hele week weg en dat vindt paps best wel lang. :) Nu ga ik me met een kop koffie eens storten op mijn uitzoekproject en wens ik jullie een hele fijne voortzetting van deze zondag. Have fun en maak er iets moois van. En oh ja, als jullie iets weten van rollercoasterbanen om te bouwen, ik hoor het graag van jullie. ;)

Groet JépéBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En voor jou een fijne maandag
| 14:50 |
Mooie Penjing, maar die is, jammer genoeg, niet van jou vermoed ik
| 18:39 |
Nee, jammer genoeg niet. :)
| 08:09 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen