Even een uurtje voor mezelf.

Even een uurtje voor mezelf.


Mogguuhhhh allemaal, het regent, geen zin om mezelf nat te laten worden voor boodschapjes dus een bakkie en de krant. Gezellig even een uurtje voor mezelf, nou vergeet dat gezellig maar. Krant open en het eerste dat ik lees is dat een goed mens is heen gegaan, moge hij rusten in vrede. Veder lezen, belastingen gaan veranderen en gezien mijn blije kijk op de maatschappij heb ik een angstig voorgevoel dat dit wel eens nadelig zou kunnen uitpakken voor ons, de burger. Een jonge vrouw die vermist is, een vent die een bejaarde vrouw besteelt, en nog veel meer narigheid. Tsjie ik had de ijdele hoop een gezellig half uurtje te hebben, nou als je de krant openslaat is de gezelligheid ver te zoeken. Waar is de pret en al het moois gebleven? Dan maar de tv aan en uitzending gemist, een talkshow, ik was al beroerd van mijn medicijnen maar ben nu nog beroerder, zijn de mensen die ik op televisie zie echt een afspiegeling van de maatschappij? Ik begin medelijden te krijgen met ons, dus om mijn dag maar niet helemaal te laten verzieken, ik ga gewapend met plu en brede glimlach de regen in om schapjes te doen. En daar ga ik gewoon lekker ouderwets van genieten. Fijne dag allemaal en vergeet niet achter de wolkjes schijnt de zon. (begint nu trouwens te schijnen hier, whahaha) Have fun allemaal.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zonde van je tijd de krant lezen.
| 09:26 |
Zo heb ik dat ook vaak en kijk amper naar nieuws of lees ik de krant. Ja je moet op de hoogte blijven zeggen ze. Maar je krijgt ook halve waarheden voorgeschoteld. Moet je voor jezelf uitzoeken wat er van klopt . Dan ga ik een stap verder in het zogezegd "doem denken". Al die ellende , onrust, boosheid, onverdraagzaamheid die wij krijgen te zien en te lezen lijkt meer een strategie van de machtigste mensen. Door het nieuws te kijken om op de hoogte te blijven krijg je veel meer onverdraagzaamheid, wantrouwen naar elkaar. Dus kies ik wat ik wil weten over de hedendaagse ellende en niet wat men wil dat ik lees of hoor. Lastig is het wel om de waarheid te vinden. Dan is zo een wandeling in de regen een verademing . Is iets wat jezelf bepalen kan of je nat geregend wil worden of niet en dat doe je simpel weg om te kiezen voor een plu of geen. Ik draaf door, maar ik herken wel veel wat je neer pent.
| 03:35 |
Het is indd tegenwoordig een misserie in de wereld,
| 21:11 |
Tsja, daarom kijk ik geen televisie, luister ik geen radio en lees ik geen kranten. Scheelt me een hoop ellende.
| 13:14 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden