Fijne zaterdag allemaal!

Fijne zaterdag allemaal!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mogguuhhhh allemaal,

Gelukkig nu even droog met hondje kunnen lopen, geen natte hondenpoten op het laminaat en geen natte ikke die mopperend door het huis loopt. Een opgewekte ik met een kopje koffie erbij en jullie een hele fijne zaterdag wensen is een goed begin van de dag. Ik hoop dat jullie leuke dingen gaan doen en als je ze gaat doen doe ze dan met een hoop ongein en misschien wel ondeugd, :) maak er een hele mooie dag van, geniet van de mooie dingen om je heen en vergeet niet dat er altijd wel iemand rondloopt die om je geeft en van je houdt. Have fun allemaal.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
fijn weekend gewenst
| 22:25 |
Vandaag even boodschappen gedaan en nu niks meer lekker op de bank met mn fleece en kopje thee
| 14:48 |
Heerlijk, even bijkomen dus. Have fun
| 17:15 |
Dat gaat lukken, ben home alone en kan doen en laten wat ik wil, komt bijna nooit meer voor
| 12:14 |
Geniet ervan. :)
| 17:16 |
Net lekker droog de paarden buiten gehad na de nachtdienst, en na mijn kopje thee duik ik lekker in bed. Als dat geen fijne Zaterdag is!
| 10:54 |
Als je dit leest hoop ik dat je goed geslapen hebt en ja idd even met paarden bezig zijn is echt genieten en ontspannen.
| 17:18 |
Zit nog te wachten tot ik droog mijn hond kan uitlaten...
| 09:13 |
Dat is dan net weer een beetje jammer maar met een regenjas en laarzen is het ook wel weer leuk, handdoeken bij de voordeur klaarleggen en thuiskomend een lekker warm kopje koffie, droge kleertjes en op je gemak bijkomen heeft toch ook wel iets. ;)
| 09:24 |
Jazeker, daarom hou ik zo van de herfst. Maar ik heb een hond die als de dood voor water is. Zo lang het uit de lucht komt vallen is het een drama. Want hij wil naar buiten, maar toch ook niet.
| 09:34 |
hahahaha, ik koop de mijne om met een koekje, dan loopt hij wel mee maar niet echt van harte. Have fun ;)
| 09:59 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen