Goedemorgen mooie wereld.

Goedemorgen mooie wereld.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goedemorgen allemaal,

Na wat tijd voor mezelf te hebben genomen ben ik weer terug op Yoors. 

Emotioneel heb ik best wel een drukke en niet altijd even makkelijke tijd doorgemaakt waar mijn gezondheid een groot deel van was.  Ook heb ik in spiritueel opzicht een reis gemaakt en heb ik mijn leven  totaal anders ingericht. Mijn hartje is altijd al een plekje waar genoeg plaats is voor iedereen die warmte en liefde nodig heeft. Het is nu gewoon een stuk groter geworden. Door de klappen die het leven me gegeven heeft ben ik me nog meer dan vroeger bewust geworden hoe belangrijk onvoorwaardelijke liefde en respect voor mensen maar vooral ook de natuur en moeder aarde is.  Dit alles heeft me doen besluiten mijn energie en positieve instelling te delen met jullie.  Tijdens mijn emotionele reis hier heb ik een organisatie leren kennen waar ik me nu ook voor inzet, gewoon omdat het voor mij iets is waar ik me volledig in terug kan vinden.  Ik ga jullie in de loop van de aankomende dagen daar iets meer over vertellen, voor nu wens ik jullie een hele fijne dag met heel veel liefde maar ook pret en humor toe.    Have fun allemaal.


Groet Jépé

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom terug, ik wacht af wat je nieuwe blogs worden
| 15:00 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen