Zomaar ineens iets wat ik nog nooit heb gedaan!

Zomaar ineens iets wat ik nog nooit heb gedaan!


Daar begin je dan met een voor mij heel nieuw medium. Yoors, een uitdaging met mezelf. Wat in hemelsnaam moet ik daar nu weer op? Geen idee eigenlijk, beetje rondneuzen, beetje hier en daar iets lezen.

En toen een welkom wat me intrigeerde, toch maar eens een kijkje nemen, en wat denk je, ik vond het leuk, heb gereageerd en kreeg al heel snel een reactie terug. Ik moet je bekennen dat was best leuk. Het blog ook, het is een soort vervolgverhaal.

In een opwelling opnieuw een reactie gezet en wat blijkt, ik reageer nu op een voor mij onbekende manier op elke aflevering. Wat kan een open mind en gewoon leuke tegenreacties teweeg brengen. Ik ga het steeds leuker vinden en ga zeker ook op meer publicaties hier reageren. Zal zelf ook snel iets waar mijn interesse ligt neerschrijven, door diegene die het betreffende blog heeft neergezet (ik denk dat je zelf wel weet dat ik jou bedoel) ben ik creatief genoeg geworden denk ik.

Al diegene die me de afgelopen dagen welkom hebben geheten, hartelijk dank daarvoor en misschien wel tot lezens.

Tot snel en gegroet.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lekker schrijven over van alles
| 15:05 |
Je moet toch wat met je vrije tijd hahaha
| 11:13 |
Ja klopt hahahaha
| 15:12 |
Hahaha hier net zo hoor
| 15:26 |
fantastisch toch als je de kriebel te pakken hebt, veel plezier verder
| 21:27 |
Yoors is gewoon een supergezellig platform :) Ben benieuwd naar de blogs die komen gaan!
| 23:03 |
Ik ook, ;)
| 08:41 |
Positiviteit valt veel nieuwe Yoorsianen op :-)
| 22:55 |
Welkom veel plezier bij yoors
| 22:48 |
thanks
| 08:42 |
Geniet van het lezen, het schrijven :-)
| 22:33 |
thanks
| 08:42 |
Welkom hier op Yoors. Hoop dat we veel van je mogen lezen
| 22:12 |
Dank je, ik denk dat je idd wel iets meer van me gaat lezen. Heb het hier wel leuk. ;)
| 22:17 |
| 22:28 |

Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
Tech, Gadgets & Games
Aanbevolen Tech & Gadgets
Aanbevolen Tech & Gadgets
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden