Mijn 1e Puch deel 1

Mijn 1e Puch deel 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een paar weken geleden had ik het idee om een Puch te gaan kopen. Nadat ik een paar weken elke dag op marktplaats zat te kijken naar een Puch die me wel aanstond. Kwam ik uiteindelijk een blauwe crossPuch tegen. Ik had er op geboden en op het einde van de dag kreeg ik een mailtje van de eigenaar dat ik de Puch mag komen halen. Dus ik ging de Puch vorige woensdag halen en we moesten toch dik een uurtje rijden om hem te halen maar het was het waard. Eenmaal aangekomen liet de vorige eigenaar de Puch zien en startte hem. Hij startte gelijk dus ik werd toen helemaal blij. We zetten de Puch op de aanhangwagen en ik gaf de vorige eigenaar het geld, en we reden weer naar huis.

Image title


Nadat we thuis waren gekomen was er al een probleempje, hij lekte ergens benzine alleen we wisten niet waarvandaan. Maar dat lekken stopte ook bijna meteen toen ik thuis was. Hij had dus alleen gelekt op de aanhangwagen. We kregen hem ook niet eerst gestart maar dat kwam waarschijnlijk omdat dit de eerste keer was dat ik kickstart gebruikte. Uiteindelijk startte hij en we maakten even een testritje door onze tuin. Mijn eerste indruk was dat hij behoorlijk langzaam was, maar daar kwam ik later achter dat dat niet het geval was.

Image titleMeer daarover in deel 2

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.2 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk om te lezen .
| 23:16 |
leuk om te zien haha
| 09:26 |
Hihi erg leuk om te lezen!!
| 22:11 |
Leuk ge schreven bloge .
| 22:08 |
zeer leuk geschreven bedankt hiervoor haha
| 13:17 |
Leuk om te lezen !
| 12:39 |
Bedankt voor de leuke blog!
| 16:36 |
Heel erg leuk geschreven ga zo door
| 10:51 |
Wat leuk geschreven dnk je wel
| 21:07 |
voor mij is dit nostalgie, van mijn eerste verdiende geld kocht ik een spiksplinter nieuwe puch Rider Lady... wat was ik trots...
| 16:24 |
Nice! Cool dat je die hebt!
| 16:22 |
Wat gaaf! Ik ben ook heel benieuwd naar je deel 2
| 13:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen