×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors










Ik zondig

Ik zondig


Ik zondig. Vandaag. 

Zoals jullie in mijn vorige blogs hebben kunnen lezen ben ik op dieët sinds Maandag. Maar vandaag heb ik gezondigd. Het mocht van mijzelf en van mijn bff heb ik ook toestemming gekregen (we doen dit samen). 

Vandaag zou mijn oma namelijk jarig zijn. Maar zij is vorig jaar overleden. Mijn moeder en ik hebben een taartje gegeten om haar verjaardag toch een beetje te vieren. Het was zo'n mooi mens! We missen haar nog elke dag. En ik heb mega genoten van dat heerlijke stukje warme appeltaart mét slagroom. 

En daarom zondig ik. Vandaag. Voor mijn oma. Morgen gaan we wel weer streng verder met afvallen ;)

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!




expand_less

Meest gestemde posts



expand_less

Recente posts



expand_less

Volgers



expand_less

Collecties