×

Yoors


Inloggen
×

YoorsOur Gay Life #3

Our Gay Life #3


Het is 08:30uur. Ik hoor mijn dochter alweer roepen. Ik draai me om en kijk naar mijn mooie vriendin die nog heerlijk op 1 oor ligt. Wat hou ik toch veel van haar. "MAMA JESS!!!" hoor ik mijn dochter weer roepen. Ik sla de dekens van mij af en loop richting haar kamertje, doe de deur open en zie dat ze nog in bed lag en net omhoog komt en gaat zitten. "Mag ik naar Ballorig toe appies?" is het eerste wat ze vraagt. Mijn dochter is 2,5 en appies betekent astjeblieft :) Zo netjes vind ik dat! "Mama moet werken vandaag liefje, ander keertje weer" antwoord ik. Ik haal haar uit bed en onze ochtendroutine begint weer van voor af aan. Mijn vriendin komt ook al (voor haar doen) vroeg uit bed. Om 10:00uur moet ze beginnen met werken. Ze heeft geen zin, maar ja moeten toch eten he? Met lood in dr schoenen vertrekt ze naar haar werk. Ik ben weer alleen met mijn dochter. We kijken wat tv, spelen samen en ik maak het huis schoon. Om 12:30uur breng ik haar weer naar bed. Als mijn vriendin thuis komt vertrek ik naar mijn werk. Hoef maar 3,5uur, lekker kort! Als ik thuis kom zie ik een tent in de woonkamer staan waar mijn dochtertje uitspringt. "MAMA!!!" roept ze blij en springt in mijn armen. Zo fijn thuis komen. Met van die kleine armpjes om je heen. Zoveel liefde. We eten een gezonde hap en na het eten spring ik samen met mijn dochter onder de douche. Ze is zo lekker vrolijk! Heerlijk aan het spelen en zingen onder de douche. Ik ben klaar en begin me af te drogen en aan te kleden terwijl mn dochter nog ff lekker verder speelt. "Kom je eruit?" Vraag ik als ik klaar ben. "Nee, ik ben nog niet klaar" antwoord ze. Zucht. "Kom mop, eruit, kunnen we samen nog even tv kijken voor je gaat slapen". En ja hoor, hop, daar is ze. Ik droog haar af, smeer dr in met zwitsal en kleed haar aan. Beneden gekomen klimmen we op de bank om nog even tv te kijken. Mijn vriendin kijkt ook met ons mee. "Wil jij haar zo naar bed brengen schat?" vraag ik aan haar. "Ja is goed" ze keert zich naar onze dochter en zegt: "Ga je mee naar bed? Leest Mama nog een verhaaltje voor". Mijn dochter geeft me een kus en een knuffel en samen vertrekken ze naar boven. Zo, eindelijk rust!!! Eerst nog alles opruimen en dan plof ik op de bank. Voel me ineens moe! Gelukkig hoef ik niks meer. Na een tijdje komt mijn vriendin naar beneden en ploft ook op de bank. Ik kruip lekker tegen haar aan en we kijken samen lekker burgelijk tv. Maar wat hou ik ervan. Ik kijk haar aan en zeg: "Ik hou van jou schatje". Ze kijkt terug naar mij en zegt heel lief: "Ik hou ook van jou. Oneindig veel" en geeft me een kus.

Ik voel mij nu echt een gelukkig mens!