×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Our Gay Life #5


Hier zit ik dan. Het is nu 08:23uur en ik ben klaar wakker al vanaf 07:30uur. Kan niet meer slapen. Mijn vriendin is vandaag jarig. 32 is ze geworden. Als klein kind vond ik dit oud. Nu weet ik dat het nog steeds jong is haha! We zijn nog steeds op de camping en vermaken ons prima. Al hebben we wel weer wat meegemaakt met onze zure buren...

2 dagen geleden: We zitten heerlijk te bbq-en met onze vrienden Hans & Angelique uit België. Ik ben dol op bbq. Mijn vriendin niet. Die houdt niet van de smaak van bbq. Hans en ik zitten te smullen van al het vlees terwijl Mendie en Angelique druk zijn met de pastasalade. Onze kleine meid heeft frietjes gekregen. Alles is top! Als we klaar zijn met eten komt er ineens een auto van het park en stopt bij het hek. Mark stapt uit en loopt naar ons toe. "Klaar met eten? Buikjes goed gevuld?" Vraagt hij. "Ja, hoezo?" Vraag ik terwijl ik naar hem toe loop. "Nou, dan kun je mijn gezeur beter aan horen". Ik kijk hem verbaasd aan en vraag: "Wat is er dan?" Hij begint te vertellen: "We hebben klachten over jullie gehad dat jullie aan het zagen zijn en palen de grond in timmeren en overlast veroorzaken!" Wij zijn gelijk boos en reageren dan ook fel naar hem: "Zeker van die oude buren met die bochel! We zijn nog geen uur bezig geweest! We hebben vorige week nog aan de receptie gevraagd of we mochten klussen en hier werd ons verteld dat het mocht!" Ik begin te koken en ga verder: "Dan kunnen we over hun ook een klacht indienen! Ze hebben de tv altijd keihard staan en hun hond blaft 24/7!" Gelukkig staat Mark aan onze kant en zegt: "Rustig maar, ik weet dat het niet aan jullie ligt, want deze mensen klagen wel vaker, maar ik moet het wel zeggen, want die opdracht krijg ik. Wel moet ik jullie verzoeken om even een weekje te wachten met klussen tot het seizoen over is. Ik heb hun ook al gezegd dat jullie na volgende week weer los mogen gaan". We zijn een uurtje bezig geweest, wat een zeurkousen! We praten nog wat en even later vertrekt Mark. Ik zit nog steeds te koken en mijn vriendin is ook woest! We besluiten om terug te gaan naar onze Caravan. We willen graag ons verhaal doen bij de overburen die ook ah klussen zijn, maar geen klacht gehad hebben. Hans en Angelique gaan mee. We doen ons verhaal als we aankomen en zoals verwacht reageren onze overburen net als wij en vinden het belachelijk dat ze bij de receptie zijn gaan klagen ipv dat ze naar ons zelf toegekomen zijn. "Ik heb het vermoeden dat het is omdat jullie twee vrouwen zijn" zegt Conny, onze overbuurvrouw. Ik ben woest. Angelique ook. Ze loopt richting het raam waar onze bochelbuurvrouw achter zit en zegt: "Jullie laten ze met rust!" Angelique gooit haar wijsvinger de lucht in en staat als een juffrouw het voor ons op te nemen. Zo lief! Ze komt weer terug. We gaan zitten in onze partytent en maken veel lawaai. Als het op een zaagmanier niet kan, dan maar met de stem. We zijn zó boos! We drinken wat en we lachen wat af. Onze overburen zijn er ook bij komen zitten. Na het seizoen gaan we los spreken we gezamelijk af.

Heden: Nu zit ik hier. Terwijl ik schrijf voel ik het weer op komen borrelen. Hoe durven ze? Wat hebben wij hen misdaan? Hebben ze zelfs nog een rooster cadeau gegeven! We geven ze nooit meer iets, behalve een vieze blik! Gisteren kwam die bochel voorbij lopen en maakte ze een raar gebaar naar mij. Ik heb het idee dat dit pas het begin is. We w88 af. Maar vandaag niet. Vandaag is mijn vriendin jarig en vandaag vieren we feest!!! Ik ga haar zo wakker zingen samen met mijn dochtertje. Slaan op pannen met pollepels en ondertussen 'Lang zal ze leven zingen'. Het wordt vandaag vast een mooie dag!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts