×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Our Gay Life #6

Our Gay Life #6


Hoe is het toch mogelijk? Wij hebben geen vakantie meer en het is mooi weer! Toch wel jammer, want onze kleine heeft niet 1x in haar badje kunnen spelen. Maarrr wij mogen niet klagen, omdat we in de weekenden nog naar de caravan kunnen en toch nog kunnen genieten. Pure luxe! Mijn vriendin is alweer aan het werk en mijn dochtertje is vandaag bij mijn schoonouders. Een heerlijk dagje voor mijzelf. Meestal ga ik dan het huis schoonmaken. Iets waar ik niet aan toe kom met die kleine om mij heen. Dan maak ik de benedenverdieping wel schoon, maar boven ligt een laag stof. Eigenlijk moet ik dat ook gewoon doen als die kleine er is. Meenemen naar boven en poetsen met die hap. Vandaag heb ik er namelijk geen zin in. Het is hartstikke warm. Ik heb aan de voorkant van ons huis wel onkruid weggehaald, maar ben ermee gestopt, veel te warm! Ging zo wat van mijn stokje! Nu lig ik op de bank en zit ik mij te bedenken wat ik kan gaan doen. Even tijd voor mezelf...beetje zingen misschien? Of tattooëren?? Daar ben ik een paar maanden geleden mee begonnen. En het lukt al aardig goed, al zeg ik het zelf. Het is al 16:00uur. Nog maar 2 uurtjes me-time. Voel me niet zo lekker. Heb last van de warmte denk ik. Afgelopen weekend is mijn tablet kapot gegaan. Heel mijn scherm gebroken. Ik ga eerst maar even kijken of ik iets kan regelen met de verzekering en dan zien we wel weer verder. 

Genieten jullie een beetje van de zon? Of moeten jullie werken? 

Tot een volgende blog!
Hans van Gemert
Een kapotte tablet, dat is knap vervelend. Geniet nog van de zon :-)
28-08-2017 16:09
28-08-2017 16:09 • 1 reactie • Reageer
Jessica Jess
Ja behoorlijk. Hele scherm in duizend stukjes :( Ga ik doen! Jij ook ;)
28-08-2017 17:00
28-08-2017 17:00 • Reageer