×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Our Gay Life #7

Our Gay Life #7


Hallo! Het is enige tijd geleden dat ik iets gepost heb (voor mijn doen). Dit omdat we even een hectische periode gehad hebben. 

Zoals sommige van jullie weten hebben wij een stacaravan in België. Na een burenruzie (kun je lezen in één van mijn vorige posts) is er veel gebeurd. Die buren zijn knettergek. Afgelopen week waren we er ook. Mijn vriendin was met mijn dochtertje aan het stoeien. De gekke buurvrouw (wij noemen haar heks) liep langs en maakt een gebaar dat mijn vriendin gek is. Ik zag het en zei "Loop nu maar door!" Waarna ze vervolgens haar middelvinger op steekt. Ik ben flabbergasted. Mijn lieve overbuurtjes hadden het ook gezien en zeiden ook al: "die sporen echt niet". Dit krijgen we overigens van iedereen te horen, dus gelukkig ligt het niet aan ons. Een dag later zien we ineens een 'te koop' bordje bij hun caravan. Yes!!!! Ze gaan weg! Hoe fijn is dat! Ze blijven wel op het park, maar weg uit onze wijk. Die nieuwe wijk gaat het nog zwaar krijgen met ze. En zij met hun ben ik bang. Die hond blaft 24/7. En zij schreeuwen continu. Dus dat wordt een gezellige boel daar haha. Onze buren geven een feestje als ze weg zijn. Verheug me er nu al op.

Ik zal snel weer bloggen ;)

Tot de volgende keer!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties