×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Stoppen met roken

Stoppen met roken


Ik ga weer stoppen met roken. De meeste mensen weten dat het moeilijk is. Stoppen met een verslaving is nooit makkelijk. Al moet ik eerlijk toegeven dat mijn eerdere stop pogingen makkelijk geslaagd zijn. Ja, makkelijk! Ik vind stoppen met roken heel makkelijk. Waar bij mij het probleem ligt is het blijven stoppen. Al meerdere keren gestopt. Een jaar lang geen sigaret meer aangeraakt, maar na een jaar toch weer gaan roken. Zonde! Dat zeker. Ik ben het nu weer beu. Het kost onwijs veel geld, het benauwd me en ik ga erdoor stinken. Mijn tanden hebben aanslag en merk dat mijn conditie ook niet al te best is geworden door die peuk. En als zangeres is het natuurlijk helemaal 'not done'.

En dus heb ik besloten dat zodra mijn sigaretten op zijn, ik stop! Ik ga geen nieuwe meer kopen. En mijn doel is om de rest van mijn leven geen peuk meer aan te raken. 

Wish me luck?

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties