×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wie ben je dan?

Wie ben je dan?


Voordat ik woorden ga tikken wil ik jullie graag eerst vertellen wie ik ben. Dit kan ik tegenwoordig. Het is voor mij een lange weg geweest om uit te vinden wie ik nu eigenlijk ben. Ik heb namelijk een jeugd gehad waarin behoorlijk veel dingen zijn gebeurd. Leuke dingen, maar ook veel nare dingen. Nu ben ik niet zo een persoon die dit klakkeloos op Social Media knalt, maar ik kan wel zeggen dat ik levenservaring heb. Heb veel hulp gehad waardoor ik mezelf gevonden heb en ik nu eindelijk stabiel in het leven sta. Zoals ik al eerder vermeld heb in mijn introductie ben ik lesbisch. Ik kwam erachter toen ik een jaar of 13 was en mijn buurmeisje mij kuste. Wat een ervaring! Nu al 6 jaar gelukkig met mijn huidige vriendin en samen hebben wij nu een dochter van 2 jaar. Een vrolijke meid. Geniet er iedere dag van. Verder zing ik. Zoveel mogelijk. Ik sta regelmatig in de studio om voor scholen liedjes in te zingen. Daarnaast zing ik in een Vocal Group met nog 11 andere vrouwen. Ik vind het heerlijk om te doen. Ik rook. Een slechte gewoonte natuurlijk als je zingt en zoveel van zingen houdt. Ik begon met roken toen ik 9 jaar was. Dat wil zeggen; ik stak toen mijn eerste sigaret op. Het echte roken kwam natuurlijk later pas. Er hebben periodes tussen gezeten dat ik was gestopt, maar iedere keer toch weer begonnen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik geen sigaret aangeraakt, maar na de bevalling toch weer gaan roken. Zonde? Nee hoor, ik vind het heerlijk en super gezellig. Dit mag men niet zeggen, omdat het slecht voor je is, maar ik geniet echt van een sigaret. Ik ben daarnaast knettergek. Hou ervan om samen met mijn vriendin en dochter op een doordeweekse avond een polonaise door de kamer te lopen. Zie je ons al gaan? Met zn drietjes achter elkaar op carnavals muziek? ;-) Ik hou ervan. Ik hou ook van wijntjes drinken met mijn vriendinnen en dan de muziek lekker hard te zetten om vervolgens keihard mee te bléren. Ik hou ook van lachen. Ik lach. Ik lach veel. Ik lach hard. Ik heb een aanstekelijke lach zegt men. Ik ben zorgzaam. Zodra ik merk dat het met een ander niet goed gaat sta ik binnen 2 min op de stoep om te helpen. Ik maak mensen graag gelukkig. Ik bied graag troost aan diegene die het moeilijk heeft. Ook omdat ik zelf weet hoe moeilijk het leven kan zijn wil ik hen graag bieden wat ze nodig hebben. Tot op zekere hoogte natuurlijk ;) haha. 

Tja, wat moet ik nog meer schrijven? Ik denk dat voor zo een eerste blog het wel even genoeg is. Denk dat het vanzelf allemaal wel helder wordt als je mijn bloggen leest. Waarom zou je mijn bloggen lezen? Ik heb geen idee. Ik hou gewoon van schrijven en ik vind het leuk om juist te schrijven over de dingen die mensen niet durven te verwoorden of waar een taboe op ligt. 

Tot gauw? :)

Groetjes!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties