voorstellen nijntjes

voorstellen nijntjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallooo ik zal mezelf even voorstellen!

Ik ben indy en ik ben bijna 2 jaar!

ik ben een heerlijke angora dwerg konijntje!

zei ik nou dwer?  Ja dwerg ja!!!

zo zie ik er misschien niet uit maar dat ben ik wel, heb alleen heel veeeeeel haaaaaarrr!!

Ik moet even wat verklappen, ik ben echt strond eigenwijs en doe lekker wat ik zelf wil, ook vind ik het niet leuk dat ik sins kort een vriendinnetje bij heb die guzzi heet. Ik ben dan best heel erg jaloers want ik krijg minder aandacht, en als we samen los gaan in de woonkamer vind ik haar ook echt niet leuk want baasje die duwt me elke keer weg bij haar! (misschien omdat ik zelf niet lief genoeg ben!)

Straks meer over mij eerst over die stomme vriendinnetje van mij!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En dan ook nog die haten kammen of borstelen houdt het dan nooit op?
| 18:48 |
Haha
| 12:25 |
Wat een lief konijntje en leuk die naam Indy. Weer eens wat anders dan flappie en zo ;) Indy het eigenwijsje.
| 23:43 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen