×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsneurocampus website

neurocampus website


Deze week op google gezocht naar gratis brain trainingen

uit gekomen bij neurocampus.

een hele leuke en handige website.

je kan hier rekenvaardigheid trainen

taal en ook ruimtelijk inzicht.

er zijn verschillende oefeningen

tussentijdse tentamen en natuurlijk een examen..

en dan ga je een niveau hoger.

dit doe ik nu dagelijks een paar minuten tot maximaal een half uur, het is goed voor je hersenen om bezig te  blijven, de informatie van vroeger op de basis school /voorgezet onderwijs wat bijspijkeren nooit een slecht idee.  Ik heb er vooral baat bij gezien mijn rekenen niveau beneden pijl is..

en hier mee ik toch mijn hersenen wat activeer.


probeer het ook eens!


http://www.neurocampus.com

acount maken is gratis.

en er zijn hele leuke oefeningen te doen.