×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn leven op dit moment

Mijn leven op dit moment


Beste volgers, lezers en bezoekers,

Sorry dat ik lang niet van mij heb laten horen.. Er is best veel gebeurd. Goede gebeurtenissen en slechte gebeurtenissen. Ik vind het belangrijk dat ik dit met jullie deel.  Het gaat redelijk op school. Ik hoef nog maar één toets te herkansen . Toevallig heb ik die toets morgen ( wish me luck). Het gaat over communicatie. Theorie van Maslow, gesprekstechnieken en dat soort dingen.

Op stage gaat ook redelijk. Ik loop nog tegen een aantal punten aan. Hoe ik dingen op een betere manier kan brengen naar bewoners. Hier bedoel ik mee dat ik meer ga kijken naar de emotie die iemand heeft op het moment en kijk op welk moment ik iets zeg. Ik moet ook meer initiatief nemen op de dagbesteding. Ik ben blij dat ik hier nog mag stage lopen tot volgend jaar januari. Ik mag ook dit jaar mee op bewoners vakantie. Er komen leuke aan binnenkort!

Ik heb een mail naar mijn vader gestuurd met daarin dat ik even geen contact wil. Dit komt door het verleden en omstandigheden. Die brief heeft een wereld voor mij open gezet. Hierdoor kan ik nu meer keuzes maken.

Kennen jullie dat ? Dat je door een bepaalde keuze beseft dat dingen anders kunnen ?  Dat heb ik dus nu. Weet niet of dat met ouder worden te maken heeft of gewoon dat het gebeurd.

Ik heb ook een aantal dates gehad met jongens. Uiteindelijk hadden ze allemaal  het te druk of laten ze niks meer achter of ik liet niks meer van mij horen. Ik ben denk ik te kieskeurig met bepaalde dingen..

Wat ik in een relatie belangrijk vind kwam niet overheen met de jongens waarmee ik een date had. Elkaar een paar keer per week zien, ervoor elkaar zijn in goede tijden en slechte tijden, respect hebben en leuke momenten meemaken.

Ik heb aanstaande donderdag wel een date met een jongen. We gaan uiteten en een ijsje halen.  Op Whatsapp praten we zowat de hele dag met elkaar. Dit voelt aan de ene kant wel prettig, maar ik heb hem nog nooit gezien. Ik vind dit daarom ook best spannend.  Het lijk dat we veel gemeen hebben. Alleen ben bang dat ik in het echt minder praat. Dat heb ik altijd :( Ik maak mij dan om zoveel dingen druk.

Het festival seizoen is voor mij ook geopend. Aanstaande zaterdag ga ik naar Pimal te Heerhugowaard. Het is een Raw-style feest. Ik hou van deze genre muziek. Ik heb er ook zoveel zin in!!

Voor de rest gaat het wel met mij zoals jullie lezen.

De afbeelding die ik hieronder heb geplaatst past erg hoe mijn leven nu is.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om iets van mij te weten.

Bye bye,

Jet
frieke
oh ja hoor ik vind het altijd fijn te lezen hoe het met mensen gaat en het gaat je goed dat is duidelijk, veel succes nog
05-06-2017 20:33
05-06-2017 20:33 • 1 reactie • Reageer
Jet Bakker
lief van u! Ja sommige houden er niet van.. Nu gaat het vast goed komen met een succes gewenst door u!
05-06-2017 20:38
05-06-2017 20:38 • Reageer
Karin van der Straaten
Ha Jet, sterkte met je laatste examen, spannend hoor
05-06-2017 20:32
05-06-2017 20:32 • 1 reactie • Reageer
Jet Bakker
Lief van u! Ja nu nog even alles goed doornemen.. is best veel theorie :(
05-06-2017 20:35
05-06-2017 20:35 • 1 reactie • Reageer