×

Yoors


Inloggen
×

YoorsAls je dacht dat je vrienden had.

Als je dacht dat je vrienden had.


Ik werd er vandaag maar weer eens keihard aan herrinerd waarom ik liever alleen ben, zonder "vriendinnen"

Ik ben/was bevriend met een andere moeder, laat ik haar even A. noemen en ik help bij een stichting waar ook een moeder werkt ik noem haar even B. Ze is een beetje anders en velen vinden haar raar.

Laatst kwam het kind van B. Het schoolplein op rennen en ik stond achter A en C (nog een andere moeder) ik dacht dat ze het kind van B belachelijk maakte en heb op een later moment gevraagd aan B of ze problemen had met A en C, nee was het antwoord waarop ik dan zei dat ik het dan verkeerd ingeschat zou hebben en niet over haar ging. 

Vandaag appt A me boos maar vraagt om uitleg moeder B had haar blijkbaar de wind van voren gegeven. Na wat over en weer appen was het duidelijk dat ik niet heb liggen roddelen maar enkel gevraagd heb. 

Nu in een groeps app gaat t volledig fout. C begint van die plaatsjes te sturen over schijnheilige mensen, misselijke mensen etc. Waarop ik redelijk netjes reageer en dat men zich er niet mee moet bemoeien. Ik wordt onstabiel genoemd. Ik blijf rustig en reageer dat men eerst voor eigen deur moet vegen en niet moet denken als je de achterkant van een boek gelezen hebt je dan moet denken het hele verhaal te kennen. De toon van C. werd heel vervelend en vervolgens stuurt A. Me een bericht ik heb je uit de groepsapp gehaald want dit loopt uit de hand. 

Sorry?  Ik had toch alleen uitleg ? Dat ik t niet zo handig heb aangepakt weer ja dat weet ik en ja dat heb ik vaker gehad als iets mij stoort wat iemand zegt tegen mij over een ander dan zeg ik dat tegen de ander. Nee het gaat me niet om de groeps app want de helft is niet mijn type mens maar wat mij wel stoort is dat ik voor mijn gevoel een mes in mn rug krijg. Om maar voor t makkelijke te gaan en mij de rug toe keren maar andere op hun gedrag aanspreken is te lastig? Voor een Klein stom misverstand. 

Ik voel me klote en had toch wat hogere verwachtingen gehad van iemand waar ik altijd klaar heb gestaan het laatste jaar waarin A. Wat een heel pittig jaar voor haar was. 

Of is mijn gevoel nou heel onterecht ?


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!