×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Mijn dag vandaag als hsp'er

Mijn dag vandaag als hsp'er


Ik ben een hsp'er oftewel hoogsensitief persoon, ongeveer 20% van de mensen heeft dit en zelfs bij dieren is het ontdekt. Later zal ik een blog schrijven over wat het nu precies is. Ik krijg vaak te horen dat ik me niet zo moet aanstellen en er is veel onbegrip hierover of mensen vinden het zelfs onzin, daarom een kijkje van mijn dag vandaag.

De kinderen hebben vakantie en het is slecht weer dus wat doe je dan ? Binnenspeeltuin. De kinderen hebben het na hun zin maar voor mij is het een hel. Ik kan niet tegen die enorme drukte en lawaai, het vreet energie en nu een paar uurtjes verder heb ik enorme hoofdpijn die mij zelfs lichtjes misselijk maakt, ik ben doodmoe terwijl ik al de hele tijd aan een tafeltje zit en mijn lichaam reageert direct mijn nek en rug slaan meteen vast. Het liefst ga ik nu in een donkere kamer zitten zonder geluid of met natuur geluiden maar dat gaat niet en met vingers in mijn oren en ogen dicht ziet er ook zo raar uit... 

Gelukkig zijn er niet alleen maar nadelen voor veel mensen klinkt dit raar maar meer begrip zou fijn zijn.
Angelique
Edelstenen helpen ook, je kan het allicht proberen. Wat ook helpt is yoga en meditatie, ik kom beter tot mijn rust en ik ben meer ontspannen zodat het niet mijn energie kost.
17-05-2017 20:22
17-05-2017 20:22
Joyce de Boer
Herken het wel, mijn zoon is ook HSPer, al eens een magneetsierraad geprobeert?
01-05-2017 16:48
01-05-2017 16:48