×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
RAIN Nederland - Voeding uit zaden -Waarom zaden?

RAIN Nederland - Voeding uit zaden -Waarom zaden?


Waarom zaden.
Kijk de video hieronder.
jolandemooij
Hallo Joa, lees net je introductie. Wat fijn dat je iets gevonden hebt om je gezondheid te verbeteren. Ik heb soortgelijke ervaringen met aloë Vera. Fantastisch wat de natuur ons allemaal te bieden heeft. Mooi filmpje heb je gedeeld. Ik wens je veel gezondheid en succes met je producten.
11-02-2018 19:41
11-02-2018 19:41 • 1 reactie • Reageer
Joa
Hoi naamgenoot, mijn naam is ook Jolanda alleen jij met een E op het einde. Mijn man noemt me Joa vandaar ik die naam hier gebruikt heb. Ja dit helpt mij en mijn man evt heel goed. Wat leuk dat je een soortgelijk product gebruikt. Aloë Vera is heel goed. Daar zit bij ons in een ander product ook. Wij zijn best veel met gezondheid bezig. We hebben ook een smart band. Die heeft nu een paar weken geleden mede mijn man zijn leven gered. Die heeft aangegeven dat er iets aan de hand was. Hij had een erge hartaanval. Meteen geopereerd. Stens geplaatst in zijn kransslagaders. Paar dagen op de IC gelegen. Gelukkig had hij het niet in de nacht gekregen want dan was hij niet meer wakker geworden vertelde de arts. Nu gaat het weer redelijk goed gelukkig. Jij ook een hele goede gezondheid en heel veel succes met je goede en gezonde producten. Doe je FLP?
16-02-2018 12:39
16-02-2018 12:39 • Reageer