Zelf een auto importeren (NL)

Zelf een auto importeren (NL)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi Yoors,


Als autofreak vind je niet altijd je ding in eigen land, dan is het importeren van een auto een optie.


Wil je een muscle-car uit de States of een dikke vette beamer of benz van bij de buren, of misschien wel een diesel met weinig kilometers uit België?


Het kan allemaal , maar daar komt heel wat bij kijken en is ook nog eens afhankelijk van het land van waar uit je wil importeren enzovoort.


Je kan er natuurlijk alles over bij elkaar gaan googlen met het risico dat je niet alle info hebt, of je huurt een bedrijfje in die zich met import-export bezighouden.


Of je leest een E-book over exact dit onderwerp.

Image title
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goede tip. Al ben ik erg blij met het aanbod in het land waar ik woon :P
| 21:26 |
Ja dat kan nog eens handig zijn
| 22:16 |
Hier wist ik al van
| 20:16 |
Dank je wel, dit vind ik zeer interessant
| 17:20 |
Geweldig dat er tegenwoordig een handleiding voor bestaat en nog wel in de vorm van een E-book!
Toen mijn dochter en schoonzoon 25 jaar geleden een Amerikaanse auto in NL wilden importeren, moesten we de hulp inroepen van een bevriende autodealer hier op Curaçao. Dankzij de door jou aangeduide handleiding hoeft iemand in dezelfde situatie nu niet meer 'het wiel opnieuw uit te vinden' :)
| 14:37 |
Graag gedaan. Ik heb het zelf niet nodig, ik koop mijn auto in Belgie. Of toch min of meer, mijn bedrijf koopt en rent zo is het een operationele kost daar heeft de balans geen last van:) En ik prive ook niet. Ik weet echter dat veel van mijn Nederlandse collegas importeren met name Duitse jahreswagen en Us imports zijn in trek en het is een heel gedoe. Sommige heeft het echt een paar duizend euro gekost, maar dan nog had hij die porsche panamera duizenden euros goedkoper!
| 15:25 |
Handig om te weten, thanks
| 13:12 |
Handig! Ik wilde vroeger een Lincoln Navigator. Die hadden we ooit als huur auto, daar wilde ik niet meer uit.
| 11:59 |
Je hebt tegenwoordig echt over ieder onderwerp wel een e-book ;)
| 11:29 |
Inderdaad, handig toch, scheelt weer afstofwerk van een grote boekenkast:)
| 12:56 |
een Dacia ( van Renault) uit Roemenië is een aanrader; prijs /kwaliteit
| 11:16 |
Prijs/kwaliteit kan dat zijn. Maar als autoliefhebber krijg ik het er niet warm van. Maar smaak is persoonlijk, hoewel? Als ik naar pinterest borden over autos kijk dan zie ik zelden of nooit dacia wel ferrari:)
| 13:26 |
zeer goede tip voor degene die zelf willen importeren .
| 10:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen