×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


een wens

een wens


een wens aan u allen. ik hoop dat jullie dag net zo fijn was als die van mij . want hij was best wel goed. ik ben hem zonder kleer scheuren door gekomen. nu ga ik slapen en wens dat jullie allemaal heerijk zullen slapen.en morgen geheel gezond zullen opstaan en een geweldige dinsdag zullen hebben. ik wens u allen slaap lekker en tot morgen maar weer .

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties