een wens

een wens


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

een wens aan u allen. ik hoop dat jullie dag net zo fijn was als die van mij . want hij was best wel goed. ik ben hem zonder kleer scheuren door gekomen. nu ga ik slapen en wens dat jullie allemaal heerijk zullen slapen.en morgen geheel gezond zullen opstaan en een geweldige dinsdag zullen hebben. ik wens u allen slaap lekker en tot morgen maar weer .

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hopelijk vandaag net zo, slaaplekker alvast! :)
| 21:12 |
Jij ook hoor
| 21:40 |
Dat is mooi
| 10:17 |
Inmiddels is het 1 december en ik hoop oprecht dat je dagen nog steeds net zo fijn zijn. Dat verdient ieder mens. Ook vandaag een fijne dag gewenst Johan!
| 09:46 |
Inmiddels donderdag maar ik neem je wens gewoon mee. Dank je wel, ook voor jou ;)
| 20:47 |
Dank je Johan en dezelfde wensen voor jou natuurlijk!
| 18:29 |
Dank voor jouw wens en betrokkenheid !
| 17:20 |
graag gedaan ook
| 21:07 |
Hopelijk is vandaag net zo leuk!
| 14:09 |
Fijn om te horen! Slaap lekker :)
| 22:49 |
Ik had ook een mooie dag Johan, slaap lekker en ik hoop dat je morgen net zo'n mooie dag als vandaag hebt.
| 22:18 |
Ik wens je een fijne nacht.
| 22:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen