Workshop: Wees Wijs voor de jeugd v.a. 11 jaar

Workshop: Wees Wijs voor de jeugd v.a. 11 jaar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb ooit eens een cursus gedaan waarbij ik leerde een woordenboek te gebruiken. Deze kennis  kreeg ik pas lang nadat ik was uitgestudeerd. Heel jammer want ik heb daardoor een hoop gemist op school.

Nu heb ikzelf een workshop voor de jeugd over dit thema gemaakt. Deze workshop is bedoeld om hen blij te maken met een stukje gereedschap die voor hun toekomst onmisbaar is. Hiermee leren ze sneller te denken en zal hun woordenschat enorm kunnen groeien.

Soms vergeet ik weleens dat onze jeugd ook mijn toekomst is. Ze zijn daarom uiterst belangrijk en ik vind dat alle kennis die ik heb opgedaan, door middel van vallen en opstaan, met ze gedeeld mag of misschien wel moet worden.

Wanneer ik denk aan een florerende toekomst denk ik aan volwassenen die bewust met mensen, dieren, natuur, eten etc omgaan.

Over een paar jaar ligt onze toekomst in de handen van onze jeugd van nu. Het zou fijn zijn als deze jeugd dan genoeg kennis heeft om onze maatschappij draaiende te houden. Toch?

workshop wees wijs

Deze workshop is daarbij van groot belang.

Want hoeveel kinderen stampen de materie in hun hoofd zonder het te begrijpen?
Dan vraag ik me af hoe ze dan dat onderwerp later moeten gaan toepassen? Dat gaat toch niet?

Ik leer ze te luisteren naar hun lichaam die heel duidelijk spreekt wanneer ze iets niet begrijpen, ook al is het heel subtiel. Ook leer ik ze wat ze ervaren als ze geen beeld kunnen vormen of wanneer iets te snel gaat tijdens hun studie.
Daarnaast krijgen ze opdrachten tijdens deze workshop om deze symptomen bij zichzelf te herkennen en op te lossen.

Buiten dat deze workshop enorm boeiend is, wordt er ook veel gelachen en is het een hele informele bijeenkomst. De workshop wordt in kleine groepjes gegeven, maximaal 8 kids va 12 jaar.

Dus kent u kinderen die moeite hebben op school of met huiswerk? Laat ze deze workshop bijwonen en ze hebben voor altijd een stuk gereedschap om begrijpend te kunnen studeren.

Wil je meer informatie? Volg me dan en schrijf me een persoonlijk berichtje.

Lieve groet,
Jolanda

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel nuttig en informatief! En ook de gedachten er achter en vooral je ideaalbeeld voor dieren, natuur, etc. vind ik heel mooi!
| 16:25 |
Dank je wel Enrique, elk stapje in de goede richting is er een !
| 16:33 |
Zeker waar! Graag gedaan Jolanda!
| 16:36 |
Super!
Ik houd het in gedachten
| 16:00 |
Klinkt goed! Ik denk dat er heel veel kids moeite hebben met hun huiswerk maken. Of zich er toe zetten om het te gaan doen.
| 20:31 |
Ja helaas wel, ligt natuurlijk ook aan het onderwijssysteem. Sterk verouderd. Maar wie weet kunnen kids op deze manier toch door dit systeem heen komen en er uiteindelijk ook wat aan doen.... zou mooi zijn. Dank je wel voor je reactie!!
| 20:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen