1 januari 2019


Oké ik heb me laten verleiden door The Original Enrique, een blog te schrijven over mijn eerste dag van het nieuwe  jaar. Zijn blog en voorstel voor een challenge vond ik zo leuk, dat ik meteen aan de slag ben gegaan. Dus hier mijn eerste dag van 2019.

Na een gezellige oudejaarsavond met Belle naast me op de bank, heb ik nog even het vuurwerk boven het dorp bekeken. 

Huisdieren hoeven niet bang te zijn voor vuurwerk

Inderdaad, ondanks de knallen de hele avond lag Belle heel rustig naast me. Toen het echt losbarstte heeft ze zich een tijdje verstopt. Maar kwam weer terug in de kamer toen het ergste voorbij was. 

En ik bedacht me dat het misschien wel een goed idee was om al die duizenden euro's die de lucht ingeknald werden even vast te leggen. 

(Ja ik heb er vandaag weer wat bijgeleerd. Na veel uitproberen weet ik nu hoe ik een gifje in een post kan zetten.)

Nadat ik vanmorgen om 01.30 mijn bed ingerold ben, heb ik als een blok geslapen. Om 9 uur vond Belle dat ik genoeg geslapen had en mijn blaas ook. Maar het bed was nog zo lekker warm. Dus eerst even op Yoors kijken en op de site van foodwatch. Na aanleiding van mijn blog over de BTW verhoging op groenten en fruit, had ik oudejaarsavond het aantal handtekeningen razendsnel zien stijgen. Ik had de actie ook weer op Facebook langs zien komen en dat had duidelijk effect. De blog had ik nog even een update gegeven. (Nou ik kan weer aan de gang, 8119 handtekeningen erbij op 1 januari net voor middernacht) Zou het gaan helpen?

Maar goed Belle was me beneden aan het roepen, dus met de troost dat ik altijd nog even terug mocht kruipen, toch maar het bed uit. En ja dan ben ik eenmaal beneden en dan kan ik ook wel even de broodbakmachine aan het werk zetten en zelf ook wat eten. Terwijl ik ontbijt kijk ik de oudejaarsconferences. Wat een mooi decor hadden ze allebei. Tussendoor ben ik ook op Yoors aan het lezen. Deze post vond ik wel interessant. Heb de app meteen geïnstalleerd en een account aan gemaakt. Wie weet!

Vanmiddag ben ik opeens 500 supportviews rijker. Zo zie je maar weer, wie wat bewaart heeft wat. 

Welkom 2018!

Vorig jaar speciaal een nieuwe map gemaakt op Pinterest. 

De dag vliegt weer voorbij. Nog even een welkomsblog gemaakt voor de 2 nieuwe leden die zich hebben aangemeld. En mijn nieuwjaarskaart verbetert met de goede gif. Ondertussen heb ik ook al de nieuwjaarskaarten die ik tegenkwam op Pinterest opgeslagen. Je weet maar nooit. 

Nog een half uurtje en de eerste dag van 2019 is alweer voorbij. Dat wordt weer niet voor 12 uur in bed. Het is wel duidelijk dat de dagen in dit verse jaar nog steeds te kort zijn, grrrr……

Welterusten allemaal.💋

Lees hieronder de eerste dag van Enrique en wie weet raak je ook geïnspireerd!

Vind je het ook leuk om te bloggen en blogs te lezen? Je bent van harte welkom op Yoors! Een account kun je gratis aanmaken via onderstaande link.