Het is even roze in Goeree-Overflakkee.

Het is even roze in Goeree-Overflakkee.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op dinsdag 30 januari valt mijn oog op deze mooie foto in de Telegraaf. De flamingo's zijn weer in ons land om te overwinteren. Ze zien er mooi roze uit, wat betekent dat ze goed te eten hebben. Want wist je dat ze hun roze kleur krijgen door bepaalde bacteriën en caroteen in hun voedsel? (Wikipedia)

Het lijkt me een leuk uitje naar het #Grevelingenmeer, waar deze sierlijke vogels tot april te spotten zijn. 

Hieronder kun je het filmpje bekijken wat ook door RTL NIEUWS is uitgezonden.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Vind je het ook leuk om te bloggen en wil je daarvoor beloond worden of vind je het leuk blogs van anderen te lezen? Meld je dan via onderstaande link aan en we krijgen beide bonuspunten. 

https://www.yoo.rs/aanmelden?via=85247Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Las het al in een andere blog. Ga je kijken?
| 17:36 |
Zou heel graag willen, maar dat is te ver weg.
| 18:02 |
Dat lijkt me inderdaad een bijzonder gezicht!
| 17:03 |
leuk hé die Flamingo's wij hebben hele massa's in Kenia gezien. En nu dus in Nederland.
| 23:12 |
Zaterdag even gaan kijken. Wat een leuk artikel
| 20:58 |
Voor mij is het een beetje ver weg.
Ben benieuwd of je ze gaat zien.
| 22:44 |
Ik zag het op tv, prachtig beeld!
| 12:37 |
Heb geen tijd om tv te kijken.
De dagen zijn te kort.
| 22:49 |
hihi en dan te bedenken dat ik echt een gruwelijke hekel aan deze vogels heb. Ik vind ze zo vies en kan echt niet tegen de lucht van ze. Loop er in een dierentuin met een grote boog omheen. Maar ze blijven leuk om te tekenen
| 12:30 |
Het is zo lang geleden dat ik ze in de dierentuin heb gezien. Kan me niet meer herinneren hoe ze ruiken.
| 22:47 |
Heel vissig hihihi
| 23:42 |
Vind ze zeker leuk en mooi. Uniek dat ze hier zijn. Maar dat viraal in het buitenland snap ik niet, dat wij in NL nog blij zijn en dat we flamingo's in eigen land zien in het wild ok. Maar het buitenland heeft toch wel eens vaker flamingo's gezien hahahah
| 12:08 |
Ik denk dat het gewoon een leuk filmpje is.
| 22:48 |
Ik vind ze zo schattig !!
| 11:05 |
Ja ik ook.
| 11:18 |
:-)
| 13:40 |
Wat leuk dat wist ik niet dat ze hier overwinteren.
| 09:59 |
Ik ook niet. Zijn we toch een beetje exotisch!
| 10:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen