Hoop voor mr. Alzheimer?

Hoop voor mr. Alzheimer?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op skoep vond ik vandaag donderdag 1 februari dit hoopgevende bericht. Zoals jullie misschien wel weten, werk ik in een verpleeghuis met dementerende bewoners. Daar doe ik mijn best om het leven van deze mensen wat op te fleuren met leuke activiteiten. 

En vaak hebben we lol met elkaar. 

Maar vaak ook zie je mensen verdrietig, angstig, boos of wanhopig zijn. En worden mensen voor de simpelste dagelijkse handelingen afhankelijk van anderen.  En dat gun je niemand. Dus dit soort berichten van hoop maken me blij en wil ik graag met jullie delen. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Vind je het ook leuk om te bloggen en wil je daarvoor beloond worden of vind je het leuk blogs van anderen te lezen? Meld je dan via onderstaande link aan en we krijgen beide bonuspunten. 

https://www.yoo.rs/aanmelden?via=85247Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik laat me meteen omscholen, zou fijn zijn wals dit werkt
| 18:03 |
Wie weet werkt dit
| 23:45 |
Zou mooi zijn.
| 22:48 |
Dat zou mooi zijn!
| 18:56 |
dat klink hoopvol
| 18:28 |
bedankt voor de info
| 22:38 |
Als het ook maar een BEETJE zou helpen is dat al pure winst en een meer leefbaar en minder mensonterend leven !
| 18:57 |
Ik hoop van harte dat het werkt. Niets zo erg als afhankelijk zijn en de weg kwijt zijn. Ik ga het delen
| 16:16 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen