Jolande's lentegevoel.

Jolande's lentegevoel.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmorgen moest 't autootje naar de garage voor de jaarlijkse keuring. Dus de fiets erop gezet en ik heb hem er even heen gebracht. Want de garage is aan de andere kant van het dorp. Zo had ik een mooi fietstochtje terug naar huis. En mijn telefoon bij de hand voor het geval ik iets moois tegen zou komen wat mijn lentegevoel aanwakkert. 

Toen ik langs het water fietste zag ik opeens een grote groep brandganzen grazen. Om ze niet op te schrikken ben ik snel afgestapt en ben langzaam naar ze toegelopen. Nou ze hebben je natuurlijk meteen in de gaten en je kunt niet heel dichtbij komen, want dan beginnen ze al weg te lopen. Al fotograferend ben ik steeds een beetje dichterbij gegaan. 

En toen opeens.... paniek en stond ik in een zwerm opstijgende ganzen.

Een prachtig gezicht en ik heb snel nog een paar keer afgedrukt terwijl ik probeerde ganzen in beeld te krijgen. Wat heel lastig was want ik had net flink ingezoomd. 

Toen ze allemaal in het water lagen zag ik pas de onverlaten die de arme vogels zo hadden laten schrikken. Twee prachtige honden die ook even met mij kennis wilden maken. Ze wilden alleen maar spelen, maar daar hadden de ganzen geen boodschap aan.

Thuis heb ik de foto's eens goed bekeken en hoewel ik tegenlicht had vind ik ze toch wel mooi geworden. 

Ik verheug me weer op de vele jonge gansjes die straks met de ouders meescharrelen. Nog even geduld!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Vind je het ook leuk om te bloggen en wil je daarvoor beloond worden of vind je het leuk blogs van anderen te lezen? Meld je dan via onderstaande link aan en we krijgen beide bonuspunten. 

https://www.yoo.rs/aanmelden?via=85247Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie foto's hoor  ;-)
| 12:55 |
Altijd mooi om een grote groep vogels tegen te komen. Mooie foto's ;-)
| 07:51 |
Goh, dit soort ganzen ken ik helemaal niet. Mooie foto's hoor!
| 15:28 |
Zie je ook niet overal.
Maar er is ieder jaar een groep in het dorp.
| 18:18 |
Mooi om te zien in elk geval!
| 01:08 |
Leuk met je verhaal er bij
| 19:58 |
Wat een prachtige foto
| 22:00 |
tis je goed gelukt om ze te benaderen voor een mooie foto. Leuke blog!! Weg vliegend ook goed gelukt hoor.
| 21:48 |
Mooie foto's en ook nog zo onverwachts de lucht in ;)
| 21:20 |
Wauw prachtige foto's
| 19:07 |
Toch aardig goed gelukt. BIF is niet gemakkelijk en de camera moet maar kunnen focussen zo snel.
| 15:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen