wortelpeterselie stamppot


Ja ik heb ze gevonden! Op vrijdagavond voor ik naar tafeltennissen ga, heb ik nog even tijd wat boodschappen te doen in Zeewolde. Daar is nog een goed gesorteerde groentenman. Naast de pastinaak lag daar de wortelpeterselie. (Gelukkig zaten mijn groentenzakjes in de tas.)

Nu kon ik het recept voor wortelpeterselie stamppot van lekkerereceptenvoor2 uitproberen. 

De worst die in het recept genoemd wordt heb ik jammer genoeg niet kunnen vinden. Was daar ook heel benieuwd naar. Wie weet als ik eens bij een andere AH kom. Voor deze keer werd het de verse worst van de Aldi. 

Omdat ik de aardappelen en wortelpeterselie in de snelkookpan wilde koken, had ik dus geen kookvocht om de worst mee af te blussen. Om toch wat van de wortelpeterselie smaak aan de jus te krijgen heb ik ook een paar stukjes in de koekenpan gedaan. Het werd een heerlijke jus.

Dit is een recept voor twee personen en ik had netjes 500 gram wortelpeterselie afgewogen. Om er met z'n drieën van te kunnen eten heb ik er nog een bak sla bijgemaakt. 

Wat hebben we weer heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

recept wortelpeterselie stamppot

Hier het volledige recept.

Ben je ook een lekkerbek en vind je het leuk daarover te bloggen? Hier op Yoors ben je van harte welkom. Een gratis account heb je zo aangemaakt via onderstaande link.

Aanmelden.