Daar ben ik weer!

Daar ben ik weer!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Introductie

Jaja, het is een tijdje geleden maar daar ben ik weer! Zoals elk half jaar heb ik bedacht dat ik weer eens een totaal andere kant op wil met deze blog. Alhoewel mijn naam de Jonge Denker gewoon hetzelfde blijft en ook het best weergeeft wie en hoe ik ben, zal mijn blog vanaf nu niet meer in het teken staan van diepgaande uiteenzettingen en vraagstukken maar meer over online geld verdienen! Als je mij nog niet kent, lees dan hier mijn introductiepagina.

Guru's

Tegenwoordig zijn er veel zogenaamde guru's of goeroes op het internet te vinden die je beloven supersnel rijk te worden binnen een paar muisklikken. De kans ik groot dat je ze wel eens tegen bent gekomen. Vaak heb je dan het gevoel dat het wel te goed lijkt om waar te zijn en dat klopt meestal ook. Het enige waar die guru's op uit zijn is het verdienen van zoveel mogelijk geld en daarom beloven ze dingen die niet realistisch zijn om maar meer aandacht en dus meer aankopen van hun "snel-geldverdien" cursussen naar zich toe te trekken. Online geld verdienen is niet in twee muisklikken gedaan, net zoals dat je niet in twee dagen een sixpack krijgt! Je moet er hard voor werken, maar naar mijn mening is het resultaat onbetaalbaar.

Negatief geluid

Omdat een heleboel mensen erin trappen en later tot de conclusie komen dat ze erin zijn geluisd staan er pagina's vol negatief geluid op internet wat betreft online geld verdienen. Velen zeggen dat het niet betrouwbaar is, dat het moeilijk is, dat het niet rendabel genoeg is of dat het simpelweg onmogelijk is en ga zo maar door... Maar de waarheid is anders!

De waarheid

Online geld verdienen is namelijk minder moeilijk dan men denkt. Het probleem is echter dat veel mensen bedolven raken onder alle informatie die het web ons bied en op een gegeven moment door de bomen daarom het bos niet meer zien. Verschillende bronnen spreken elkaar tegen en als je dan ook nog eens een keer voor zo'n neppe guru valt dan heb je al helemaal het gevoel dat online geld verdienen onmogelijk is. Maar wees niet getreurd het is minder moeilijk dan dat je nu misschien denkt... Technische kennis of het beheersen van een programmeertaal is, anders dan vroeger, bijna niet meer vereist. Het enige dat je nodig hebt is een gigantische voorraad doorzettingsvermogen en dat is precies het punt waar het fout gaat.

Doorzettingsvermogen

Veel mensen hebben dat namelijk helemaal niet, of in ieder geval niet genoeg. Al helemaal niet wanneer het op online geld verdienen aankomt. Wat velen echter niet weten is dat je dat doorzettingsvermogen kan trainen en kan sturen. Maar weinig guru's leren je het psychologische aspect van online geld verdienen. Dat komt omdat wanneer je dat eenmaal beheerst je geen guru meer nodig hebt en daar hebben zij natuurlijk niks aan want dan verdienen ze geen geld.

Slot

Kortom online geld verdienen wordt dus onderschat. Ik zeg niet dat het makkelijk is en het is ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar het is ook zeker niet onmogelijk en ik ben er van overtuigd je er met een grote voorraad doorzettingsvermogen en wilskracht een aardig eindje komt!

Omdat ik geloof in de toekomst van online geld verdienen wil ik dit graag iedereen zo goed mogelijk leren en alhoewel ik, als 17 jarige puber, al wel het een en ander heb opgedaan maar nog zeker niet genoeg ervaring heb wat betreft online geld verdienen, wil ik jullie graag meenemen op mijn ontdekkingstocht over het internet.

En dat allemaal gratis, zolang als dat mogelijk is 😇). En als ik dan uiteindelijk over een hele lange tijd toch een vergoeding vraag voor die wijze informatie die ik door jaren leren heb opgedaan, dan beloof ik bij deze dat ik nooit zo'n absurd hoog bedrag zal vragen als de meeste guru's die dat nu doen!

 

Ziezo, ik hoop dat je weer wat heb geleerd van mijn blog of dat je het in ieder geval leuk vond. Laat zeker even een reactie achter en ook voor vragen en tips kan je hieronder terecht. Ik probeer iedereen te beantwoorden. Tot snel!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk, ik ga je volgen!
| 14:12 |
Dankjewel voor je reactie! Ik ga jou ook volgen!
| 10:27 |
Hoi, daar ben je weer. Ik ga het lezen waar je nu mee bezig bent.
| 15:21 |
Top dankjewel!
| 21:40 |
Ik ben je gaan volgen, jij mij ook?
| 21:41 |
Er viel niet veel te volgen 😉
| 23:25 |
Nou ben benieuwd waar deze 'Wannabee-guru' (geintje) mee aan gaat komen dan ;-)
| 13:06 |
Hahah, vandaag komt de eerste post online!
| 11:54 |
Ik dacht al, zo'n tijd niets van je gezien. 
| 23:47 |
Inderdaad, but I'm back at it again! 
| 07:29 |
Interessant ik ga je volgen..
| 21:49 |
Dankjewel voor je reactie! Ik ga jou ook volgen!
| 22:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen