Een grappige ervaring!

Een grappige ervaring!


Vandaag had ik een grappige ervaring. Ik dacht laat ik dit eens vertellen aan mijn mede Yoorsies, die kunnen er vast ook om lachen! Hier komt het dan, een persoonlijk verhaal. Iets wat ik nog nooit eerder heb geprobeerd op Yoors, maar waarover ik benieuwd ben hoe het uitpakt...

 

Zoals jullie misschien wel van mij weten, zit ik nog op de middelbare school en bevind ik mij op dit moment van schrijven in de vijfde klas van het VWO. Sommigen zeggen dat dit het lastigste jaar is van je hele schoolcarrière en alhoewel ik daar nog niet helemaal over uit ben, was vandaag wel een dag die dit zou kunnen bevestigen.

Na weken hard ploeteren en gisteren bijna een nachtje te hebben doorgehaald leverde ik dan eindelijk in mijn laatste lesuur de praktische opdracht voor het vak aardrijkskunde in. Ik was er helemaal klaar mee en met het vooruitzicht op volgende week waarin ik maar liefst vijf proefwerken moet maken werd mijn stemming er niet beter op.

Nadat ik tien minuutjes door de stralende zon had gefietst, die voor mijn gevoel weer voor het eerst in lange tijd zo warm en krachtig scheen, voelde ik mij alweer een stuk beter. Eenmaal thuis aangekomen, zittend in de tuin met een heerlijke verse zelfgemaakte smoothie en een mooi straaltje zon dat precies op mijn gezicht scheen realiseerde ik mij dat ik lang niet meer had geroamlerd.

Daarom dronk ik snel mijn smoothie op en rende naar boven, pakte de pokerbank, mijn iPhone en mijn iPad en rende weer naar beneden om vervolgens alles in mijn jas te proppen. En geloof mij maar, dat paste. Voordat ik verder ga zal ik even uitleggen waarom ik al die apparatuur nodig had.

Sinds een paar maanden is de camera van mijn iPhone kapot, maar voor het uitvoeren van de opdrachten in de app genaamd Roamler heb je een camera nodig. Op dat probleem heb ik een fantastische oplossing gevonden. Je pakt je iPhone maakt er een hotspot op aan voor je iPad (of iets anders dat in ieder geval wel een werkende camera heeft), download Roamler daarop, verbindt de iPad met de hotspot en voilà! Je kan weer roamleren!

Toen ik die constructie dus eenmaal werkende had gekregen, opende ik de Roamler app op mijn iPad om te kijken welke opdrachten er beschikbaar waren en tot mijn grote verbazing was er weer een nieuwe leuke opdracht bijgekomen...

De opdracht was het in beeld brengen van elektrische laadpalen voor auto's en aangezien daar er steeds meer van in Nederland staan was ook in mijn stad een groot aantal opdrachten beschikbaar. Voor elke opdracht kreeg je €1,50! Maar ik moest wel opschieten want het was al drie uur en om zes uur sluit de opdracht omdat het dan te donker wordt om foto's te maken.

In een sneltreinvaart sjeesde ik met mijn bepakte jas op de fiets naar het winkelcentrum en begon met het fotograferen van laadpalen op zowel parkeerplaatsen als in parkeergarages.

 

Later bedacht ik mij pas dat het er natuurlijk hartstikke raar uit heeft moeten gezien, dat ik daar met mijn lange jas en een grote iPad foto's aan het maken was van laadpalen. Omdat ik telkens op en neer moest lopen om ook foto's te maken van de ingangen van de parkeerterreinen en parkeergarages zullen ze op de bewakingsbeelden denk ik ook wel even drie keer achter hun oren hebben gekrabd. Het is een wonder dat ze niemand op mij hebben afgestuurd om mij eens grondig te ondervragen wat ik toch in al die parkeergarages en op al die parkeerterreinen uitspookte met een iPad.

Uiteindelijk kan je er veel van zeggen en ook heel hard op lachen, maar ik heb toch wel mooi €26,- verdient in minder dan drie uur en dat ook nog eens voornamelijk in de buitenlucht. Ik daag je hierbij uit het ook eens te doen... 

 

Vond je dit nou een leuk verhaal? Geef mij dan zeker even feedback, het is de eerste keer dat ik zoiets doe en ik wil weten wat je er van vindt! Als je benieuwd bent geworden naar Roamler kan je hieronder klikken op het artikel dat ik daarover heb geschreven. En natuurlijk zijn vragen tips en/of opmerkingen ook altijd welkom hier beneden.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik had je graag bezig gezien, lekker snel verdiend.
| 13:41 |
Wat schrijf je toch leuk.
Ik volg je niet voor niets.
Speel dit verhaal ook even door aan mijn dochter.
| 08:52 |
Bedankt voor de reactie en het compliment en leuk idee om het even door te spelen!
| 19:08 |
nooit van gehoord , maar snel verdiend zo ! Leuk !
| 20:53 |
Inderdaad en bedankt voor je reactie!
| 19:07 |
Dat is mooi voor je.
| 20:49 |
Dankjewel!
| 19:07 |

Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
Tech, Gadgets & Games
Aanbevolen Tech & Gadgets
Aanbevolen Tech & Gadgets
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden