30 day squat challenge

30 day squat challenge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik deelde al eerder een workout, en dat bleek heel populair te zijn, dus hierbij een 30 day squat challenge. Ik raad je aan om tussen elke 20 squats een pauze van 20 seconden te nemen, anders wordt het wel heel zwaar. En als dit al te zwaar is, kun je ook alle aantallen door de helft doen. Ik denk dat veel mensen, ook ik ;), dit niet volhouden door gebrek aan motivatie en/of tijd, maar het is toch mooi als het lukt.

Squats zijn goed voor je bovenbenen en je billen.

Ik ga deze in ieder geval proberen! Wie joint?

Ik post over ongeveer 30 dagen(iets later waarschijnlijk, zodat meer mensen mee kunnen doen), een post waarin ik vertel of het mij gelukt is, en de verhalen van anderen. Als je meedoet, comment hieronder en stuur me over 30 dagen een mailtje (of al eerder), hoe het gegaan is, of het zwaar en haalbaar was en eventueel een voor en na foto. Mail: soyoublog@gmail.com

Succes en stay tuned!!!

Image title


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.1 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook deze heb ik een maandje gevolgd begin dit jaar. Bij dag 19 kon ik alleen niet meer, en wilden mijn spieren niet meer mee werken. Ik heb namelijk in mijn benen een te hoge druk op mijn spieren (de fysio legde het uit, alsof ik dag en nacht aan het sprinten ben naar de finish) dus tja, was ook al een wonder dat ik zover kwam.
| 10:31 |
Pff, ik zou dat echt niet vol kunnen houden haha.
| 09:54 |
@Walinda Hahahaha, inderdaad
| 17:49 |
@RM Zou leuk zijn! Ik ben nu bij dag 3, dus nog niet veel erover te vertellen ;)
| 17:48 |
hahaha!! Ik sta nog niet te springen (maar ja dat hoeft ook niet want we moeten juist squaten..) Over een poosje hebben we allemaal zoveel spierpijn dat we niet meer op onze billen kunnen zitten op Yoors:P
| 16:02 |
Haha leuk ik had me een paar dagen geleden aangemeld op Facebook voor een een plank-challenge in september. Maar misschien moet ik deze er bij proberen. Let you know. Ben benieuwd naar hoe jij het vond!
| 08:53 |
Ik word een beetje challenge moe. Alles gaat tegenwoordig in een 30 day challenge.
| 12:33 |
Nee daar doe ik ook niet aan mee
| 22:07 |
Heel veel succes ik denk dat het mij niet zou lukken
| 21:01 |
Goed te doen wanneer je gezond bent. Niet voor mij.
| 20:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen