Sta jij ertussen? Mijn top 3 Eerste indruk challenges!

Sta jij ertussen? Mijn top 3 Eerste indruk challenges!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb zelf nog geen inzending gedaan voor de Eerste indruk challenge, maar die gaat er binnenkort komen. Ik vind het wel super leuk om te zien welke andere inzendingen er zijn gedaan en daarom heb ik een lijstje gemaakt met mijn drie favoriete inzendingen! Laat in een reactie weten of je het eens bent met deze top 3!


Nummer 3

Op nummer drie staat deze inzending van a second life. Ik vind haar inzending erg creatief en vrolijk! Ook de tekst vind ik sterk.


Nummer 2

Op nummer twee staat deze inzending van Ingrid Tips en meer. Ook haar tekst vind ik sterk.Nummer 1

En op nummer een staat deze inzending van Lichtophethart. Ik ben echt fan van het idee van de vingerafdruk! Ik vind het lettertype en de kleur van de tekst minder sterk, maar het idee vind ik echt goed!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Inmiddels won ik met een hele andere inzending. Toen ik begon aan inzendingen insturen had ik dat absoluut niet verwacht.
| 16:34 |
Ik vind vooral de eerste heel leuk
| 16:24 |
Wat leuk! Dank je wel! Dit ga ik delen.
| 23:21 |
Die van Ingrid vind ik heel erg mooi .
| 19:34 |
Wat ontzettend leuk dat je dit zo op deze manier gedaan hebt. Super.Er zitten hele mooie bij heb ik gezien. Leuk om te zien hoe iedereen er iets moois van gemaakt heeft. Op nummer 1 nog wel. Wat een compliment. Lief. Dank je wel. Ik heb inmiddels nog een andere gemaakt met andere kleuren. Het is gewoon zo leuk om te doen om er mee bezig te zijn.
| 23:26 |
Dank je wel voor de melding. Leuk dat ik in je top 3 sta. Er staat inmiddels nog een blog online. Waarin ik mijn inzendingen verzamel.
| 21:59 |
Leuk dat je dat zo gedaan hebt. Zou best wel leuk zijn als je inderdaad ook gewoon zou kunnen stemmen.
| 18:10 |
Mijn top 3 is precies andersom haha
| 15:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen