Waarom ik zo van Notebooks hou en wat ik erin heb staan.


Een gloednieuw Notebook, hoe fijn is dat?? Ik begon gisteravond weer aan een nieuw Notebook, omdat mijn oude vol is/zijn. Toen had ik meteen inspiratie voor dit artikel, dat is dan ook het eerste wat ik in mijn nieuwe Notebook schreef :)


Ik ben gek op Notebooks en tekenblokken. Schrijven en tekenen werkt echt ontspannend voor mij, en ik vind het ook heel leuk dat je dan iets hebt gemaakt, wat je later nog een keer kunt bekijken. Het liefst teken/schrijf ik mooie en vrolijke dingen, maar als ik verdrietig ben, helpt schrijven/tekenen vaak ook heel goed om m'n gevoelens te uiten. Dan teken ik bijvoorbeeld verdrietige dingen, of schrijf ik op wat me pijn doet. Anders lukt het me soms gewoon niet om het van me af te zetten, vooral als ik even niet met iemand kan praten.

Hieronder een lijstje van wat er allemaal (maar niet alles ;) in mijn Notebooks en tekenblokken staat.

  • Graffiti tekeningen
  • Handwriting
  • Lijstjes met ideeën voor blogs
  • Teksten voor blogs
  • Planningen
  • Lijstjes van dingen die ik bijvoorbeeld moet kopen of meenemen
  • Leuke dingen om te doen
  • Brieven
  • Quotes
  • Mooie nummers

Kortom; veel lijstjes, veel blogs :)

Bekijk hier mijn huidige Notebook en hier mijn huidige tekenboekje/blok