Workout - abs

Workout - abs


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik doe de laatste tijd oefeningen om bijvoorbeeld mijn buikspieren te trainen, en het leek me leuk om een paar trainingsschema's te delen, hierbij dus een schema om je buikspieren te trainen. Zorg dat je eerst een beetje opwarmt, en begin dan met de eerste set(alle oefeningen op deze afbeeldingen zijn samen een set), neem na iedere oefening een minuut rust. Kijk hoeveel sets je kunt doen tot je te moe bent, en je niet de volgende dag extreme spierpijn hebt ;). Als je deze set later weer wil doen, kun je bijvoorbeeld 2 sets meer doen dan je de vorige keer deed. Neem wel na elke twee of drie dagen dat je traint een dag rust, anders kunnen je spieren zich niet meer opbouwen (hierover misschien binnenkort een uitgebreider artikel) en heeft het niet heel veel nut om te trainen.

Succes!

Image title


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit zijn echt goede oefeningen! Heb ik ook gedaan voor de zomer!
| 17:26 |
Leuke blog, maar je bent vergeten om credits te geven voor de foto.
| 17:24 |
Goede oefeningen. Vergeet alleen niet om oom je rugspieren te trainen. Deze moeten wel in balans zijn.
| 22:17 |
Leuke en handige oefeningen lijken het mij.
| 20:41 |
zulke oefeningen doe ik wel eens! ze zijn inderdaad goed voor je, en ja ik heb een sixpack haha (niet door het doen van deze oefeningen)
| 20:26 |
Deze oefeningen zijn zeker effectief. Begin nu en je loopt volgend jaar met een six-pack ( en daar bedoel ik geen bier mee) op het strand. Maar goede buikspieren zijn ook goed

wanneer je rugklachten hebt.
| 19:05 |
Deze ken ik inderdaad ook! Kan me alleen nooit zo ver krijgen ze dagelijks uit te voeren :S
| 17:33 |
Ja dit wil ik ook steeds maar het komt er niet van
| 13:19 |
Eigenlijk zou ik dit vaker moeten doen.
| 13:02 |
Alleen de laatste 2 kan je op de grond doen. De andere zou ik zittend op een stoel doen als je van je nek houdt ;)
| 12:46 |
Goede blog. Ik ga deze zeker opslaan aangezien ik binnenkort weer van plan was om te beginnen met trainen.Ik ga je volgen! Kom je ook op mijn blog kijken?
| 12:44 |
Lijkt me een goede maar wel zware oefening..!
| 12:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen