×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Dames bedankt !

Dames bedankt !


Het meest pijnlijke dat me overkwam, was het opnieuw plaatsen van de Winactie In 5 dagen naar Minder Pijn. Toen ik de actie begon, had ik geen rekening gehouden met de voorjaarsvakantie’s.  Daarom de periode van de actie maar verlend tot 15maart. Op alle FB pagina’s en blog’s dit artikel gezet en ook een betaalde  advertentie op FB voor 3 weken.

Sinds 14 dagen zet ik elke dag een artikel op yoor’s. Is denk ik een heel ander bereik, dan wat ik had. Dat heb ik geweten  Er waren 2 reactie’s op dit artikel, waarin gesteld werd dat mijn website er niet uitzag. Leek nergens op en was zeer zeker geen uitnodiging om je aan te melden.

Mijn 1e reactie; wat een geneuzel. Was er een beetje klaar mee.

Maar dan ga je toch even anders kijken. En wat blijkt. Ben de laatste weken druk geweest met FB en bloggen en artikelen schrijven Kennelijk in tussentijd gesleuteld aan de homepagina. En dit niet afgemaakt , Zag er echt niet uit. Vervolgens de website flink opgepoetst.

Dat was flink schrikken Achteraf best wel grappig en heel leerzaam. Dames bedankt

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Schorelaar
Je maakt me nieuwsgierig
28-02-2018 20:49
28-02-2018 20:49 • Reageer
LivingThaGoodLife
Nu ben ik wel erg benieuwd en ga ik eens een nieuw kijkje nemen :)
28-02-2018 12:04
28-02-2018 12:04 • Reageer