HOT HOT HOT

HOT HOT HOT


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

  Wat doe jij tegen de warmte . 

Ik heb de beste ervaring om warme te drinken. 

Mijn opa riep altijd; wat goed is tegen de kou is ook goed tegen de warmte ! 

Drink je : koud of warm?


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik drink water met soms verse munt erin, maar nooit uit de koelkast. Hij is op kamertemperatuur zeg maar, niet warm, maar zeker niet koud. Is heel ongezond koud drinken als het zo warm is, heeft je lichaam erg veel moeite mee............ Niet zelf bedacht, maar lijkt me best logisch.
| 11:30 |
Ik drink lichtjes fris. Ik maak zelf citroen/gember water met een paar blaadjes munt in.
Ik drink ook graag een tasje koffie, die drink ik meestal lauw. Yess, i know, it's crazy !!!! 

Verder kan je mijn blog lezen: tips tegen de hitte.
yoo.rs/candy.bodycoach/blog/tips-tegen-de-hitte-1527518680.html?Ysid=38328
| 11:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen