Kanker en de verboden genezingen

Kanker en de verboden genezingen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een verschrikkelijk beladen woord. En het lijkt net of het steeds meer in mijn omgeving voorkomt. 15 jaar geleden overleed mijn tweelingzus binnen 2 maanden ten gevolge van lymfeklier kanker . Voor zover wij weten kwam in onze familie kanker nimmer voor.

Natuurlijk, dat is betrekkelijk. Want dat de generatie van mijn ouders was zeer zeker niet open over allerlei zaken. Mijn vader was bang voor de dokter en de apparatuur die men gebruikte. Zo liep hij weg, toen er een ct-scan gemaakt moest worden. Dat was te eng voor hem. Gevolg: hij werd niet oud.

Ik kan me niet voorstellen hoe ik zou reageren als ik de melding zou krijgen; je hebt kanker. Je wereld stort in en het is het begin van een verschrikkelijk lange tunnel. Maar waar moet je dan voor kiezen?

Ik zag vorige maand een lange video over kanker en de bestrijding daarvan. Ik onthoud me van verdere beschrijving van de inhoud. Want iedereen zal z’n eigen oordeel daar over geven. Maar ik vond de inhoud zo treffend, dat ik de lange video in 5  onderstaande onderdelen heb verdeeld :

1)    Inleiding over kanker en de opkomst Big Farma   https://www.minderpijn.info/blog/539-kanker-en-verboden-genezingen-deel-1

2)   Verboden genezingen René Caisse  en haar Essiac

https://www.minderpijn.info/blog/545-kanker-en-verboden-genezingen-deel-2-rene-caisse

3)   Verboden genezingen en Harry Hoksey, de “kwakzalver “die kanker genas

https://www.minderpijn.info/blog/557-kanker-en-de-verboden-genezingen-deel-3

4)   Verboden genezingen en de Gerson Therapie

https://www.minderpijn.info/blog/567-de-gerson-therapie-die-kanker-genas

5)   Verboden genezingen en samenvatting overige therapieën

https://www.minderpijn.info/blog/577-kanker-en-de-verboden-genezingen-deel-5

Op onze site www.minderpijn.info vind u nog meer informatie.

 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel attent, dank je wel
| 10:57 |
ik zag toevallig dat je de tag hieronder verkeerd geschreven hebt :)
| 08:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen