Nail polish remover DIY

Nail polish remover DIY


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo! 

Laatst zat ik op een van de vele DIY Facebook pagina's, en daarop vond ik een leuk DIY nagellak remover potje. Dit heeft me geïnspireerd en ik wilde het graag ook zelf proberen. Hieronder zie je de verschillende stappen!

(Dit idee is dus niet van mij)

Voor meer inspiratie:

https://www.facebook.com/pg/diplycrafty/videos/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/buzzfeednifty/


Benodigdheden:

-klein potje

-nagellak remover

-spons

-schaar

-(eventueel) versieringen

Ik heb dit kleine potje genomen. Als eerst heb ik hem natuurlijk helemaal schoongemaakt van binnen, en daarna ook van buiten (labeltje eraf) zodat het potje doorzichtig is.

Dit is een optionele stap. Je kan je potje, als je dat leuk vindt, versieren met bijvoorbeeld zulke tap. De deksel kun je beplakken zodat je niet ziet wat er eigenlijk in het potje zit.


Knip nu je spons op deze manier in 4 stukjes. Haal daarna het 'schuur' gedeelte eraf. Misschien heb je nog een spons nodig om je potje te vullen, dit ligt natuurlijk aan de grootte van de spons en het potje.


Stop alle stukjes spons in je potje, vul aan totdat alle sponsjes goed op hun plek blijven zitten. Tot slot vul je je potje met wat  nagellak remover. Niet te veel want het potje zit al erg gevuld met sponsjes. 

Draai de deksel erop, even schudden zodat de sponsjes doorweekt raken van de nagellak remover, en klaar!

Nu kun je je nagellak er gemakkelijk afhalen door simpelweg met je vingers in het potje te gaan, even draaien, en weg nagellak!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik koop gewoon zo'n potje bij de Hema haha
| 08:57 |
Meh, toch een beetje teleurgesteld door de titel (ik heb geen nagellakremover in huis maar ik zou toch graag m'n nagellak eraf willen halen hahaha, ik dacht dat je het helemaal zelf kon maken met deze DIY) maar ik vind het toch een ontzettend leuke DIY! Ik ga binnenkort toch maar weer nagellakremover halen hahaha
| 19:00 |
Haha helaas moet je toch echt nagellak remover hebben! Mocht je ooit ontdekken hoe je zelf nagellak remover maakt, vertel het mij ook even!
| 23:19 |
Hele leuke diy!
| 17:49 |
Super handig zeg
| 17:21 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen