×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Zeeuw van de Dag


Een aantal weken terug heb ik Omroep Zeeland een mail gestuurd om te vragen of ze aandacht willen schenken aan Pulmonale Hypertensie. Vandaag eindelijk antwoord. En wat denk je..... Maandag 30 oktober ben ik Zeeuw van de Dag!! Zo spannend dit.  Natuurlijk ben ik super blij dat het me eindelijk weer gelukt is om aandacht voor PH te kunnen krijgen. (ik heb al eens in de PZC (Zeeuwse krant) en de Mijn Geheim Special) gestaan. Maar dat is al weer zeker 2 jaar geleden.

Wat betekend Zeeuw van de Dag? Nou ik word om 6.45 uur gebeld door de presentator van Radio Zeeland voor een korte kennismaking. Om 8.35 uur komt er een radioverslaggever voor een uitgebreid interview. Tot slot is er om 18.45 uur nog een telefonisch contact om te vragen hoe mijn dag is geweest. Alles live op de radio. 

Ik krijg dus ruimte om, in ieder geval die 80.000 Zeeuwen die dagelijks luisteren, over Pulmonale Hypertensie te vertellen. Aangezien de dag dan vroeg zal beginnen ga ik maar het een en ander op papier zetten om niets te kunnen vergeten. 

Later zal ik nog de links ontvangen van Omroep Zeeland waarop alles terug te luisteren is. Die zal ik hier ook gaan delen. 

Ik wilde dit toch nog even met jullie delen zo vlak voor het eten. Vanavond heb ik weer koor. Nu dus snel eten koken. De komende dagen zijn weer goed besteed.

Lieve groet, JoséHieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts