Mijn Suikervrij challenge 2017

Mijn Suikervrij challenge 2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wil jij net als ik vol energie het nieuwe jaar in, je algehele weerstand verhogen en daarbij een aantal kilo's afvallen?
Doe dan met me mee en begin ook in het nieuwe jaar met deze online cursus om natuurlijk suikervrij door het leven te gaan.


Hoe kan je met me meedoen?...Je kan me volgen via mijn blogberichten, waar ik wekelijks mijn ervaring op papier zal zetten. Je kan ook gelijk met mij deze uitdaging aangaan en ook in het nieuwe jaar starten met Natuurlijk Suikervrij

Waarom ga ik deze cursus beginnen.....In mijn familie komt er erg veel suikerziekte voor, nu ik over de 50 ben en merk dat ik wat kilo´s aankom wil ik deze ziekte zo lang mogelijk uitstellen of nog beter helemaal niet krijgen. Verder merk ik dat ik steeds vaker de neiging krijg om iets zoets te snacken.

Mijn drang naar zoet wil ik met deze cursus doorbreken.

De cursus zelf duurt maar 40 dagen, tijdens deze dagen krijg je regelmatig een mail in je mailbox om je te stimuleren en aan het denken te zetten. Ook na jouw 40 dagen zonder suiker heb je nog toegang tot het ledengedeelte en alle cursusdelen en e-books zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen en desnoods weer opnieuw kan beginnen als je weer een steuntje in je rug nodig hebt.

Wat ook heel fijn is dat je ook toegang krijgt tot 200 natuurlijke en suikervrije recepten om te maken.

Je krijgt toegang tot de besloten Facebook pagina van de cursus – een platform waar dagelijks vele gouden tips en recepten worden uitgewisseld. Hier vind je mensen die net als jij en ik zonder suiker eten.

Ik heb de positieve reviews gelezen en deze gaven voor mij de doorslag om na oud en nieuw aan deze cursus te beginnen. Of het gelijk 2 januari zal worden, dat kan ik niet beloven, maar beginnen zal ik zeker en dat zullen jullie gauw genoeg lezen in mijn eerste blog in het nieuwe jaar.

Fijne feestdagen en een gezond 2017
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes! Ik hoop voor je dat de ontwenningsverschijnselen meevallen.
| 01:35 |
Dat hoop ik ook, ik ben al een beetje begonnen door geen zoetjes meer in mijn koffie te doen. Het gaat me lukken hoor.
| 10:34 |
hey, supergoed te doen, suikervrij als je weet waar je op moet letten. Een grote zoektocht in het begin, maar als je eraan gewend bent wil je niet meer terug naar de grote hoeveelheden suiker die je voor je challenge at.
Ik ben benieuwd hoe je het ervaren gaat!
suikervrije groet
Patricia
| 20:24 |
dank je, tot nu toe valt het nog wel mee
| 21:58 |
Heel veel succes, top
| 18:28 |
dank je
| 22:10 |
Wat moeilijk! Succes. Kijk ook eens bij mijn blogs :)
| 14:08 |
dankje, doe ik
| 17:55 |
Super dat je dit doet. Ik ben benieuwd naar jouw eerste blog
| 10:05 |
Heel goed. Suiker is zoooo slecht voor je. Helaas zit het bijna overal in.
| 00:21 |
Forever, het is wat he met al die toegevoegde suiker! Het zit inderdaad in bijna alle producten die in de fabriek gemaakt zijn. In groenten en fruit (en nog veel meer producten) zitten alleen natuurlijke suikers, die heeft je lichaam wel nodig.
| 20:27 |
Het is vreselijk en je wordt zo misleid. Etiketten lezen is een must.
| 23:47 |
Goed plan, heel veel succes
| 22:38 |
Lijkt me een superstrak plan!!! :)
| 19:00 |
Heel veel succes. Goed initatief van je.
| 18:56 |
Suikervrij eten moet dé trend worden van 2017 en daar verleen ik graag mijn medewerking aan JLM
| 18:10 |
helemaal mee eens!
| 20:23 |
Goed idee! Ik ga er ook mee aan de slag, maar dan zonder online cursus. Succes!
| 17:44 |
Leuk jij ook succes ermee :)
| 17:56 |
top!
| 20:27 |
Heel veel succes in ieder geval.
| 17:19 |
dank je wel, gaat me lukken hoor
| 17:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen