Dit ben ik!

Dit ben ik!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
 

Welkom op mijn eerste blog / voorstel pagina!

Ik zal me even voorstellen... mijn naam is Joyce Bandsma, ben 19 jaar jong en woon in Groningen. Ik volg momenteel de opleiding pedagogisch medewerker te Alfa College. Na deze opleiding zou ik graag nog de pabo willen doen, dus graag kleuter juf willen worden! :) Hiervoor heb ik de opleiding tot kapster gevolgd en afgemaakt met diploma. Mijn hobby is wedstrijd dansen. Ik doe aan hip hop. Vaak heb ik 1 of 2 keer per maand wedstrijden en train ik 1 a 2 keer in de week met dansen. Mijn interesse is vooral bezig zijn met make-up, fotografie, cosplay en nieuwe dingen ontdekken en uittesten. 

 

Dit ben ik.

Cosplay.

Fotografie.

 

Wat kun je van mij verwachten op mijn blogs?

Ik ga o.a. blogs maken over:

  • Beauty en Make-Up
  • Reviews over producten 
  • Fotografie
  • Cosplay
  • Reizen
  • Video's

 

Dit was alweer het einde van mijn eerste voorstel blog. Graag wil ik voor mijn komende blog een video opnemen bijvoorbeeld een Q&A over alle vragen die er zijn, en die plaatsen in een blog. Dus... als er vragen zijn of dingen die je wilt weten, stel ze hieronder! 

Bedankt voor het lezen van mijn voorstel blog, tot de volgende blog! 

 

Liefs, Joyce ♥

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk, welkom Joyce.
| 16:06 |
Bedankt!
| 23:08 |
Leuke intro, mooi gedaan!
En van Harte Welkom uiteraard!
| 21:12 |
Heel lief, bedankt!
| 21:16 |
Graag gedaan! ;-)
| 02:29 |
Leuke wie ben ik. Meer dan welkom !
| 19:55 |
Dankjewel! :D
| 20:20 |
Leuke en veelzijdige introductie!
| 17:16 |
Bedankt! :)
| 17:49 |
Leuke introductie gaaf die foto van Frozen btw!
| 22:06 |
Dankje! Zal binnenkort even meer over vertellen, met nog meer foto’s ! :)
| 22:08 |
leuk :)
| 23:07 |
Mooi hoor, mooie dochter
| 22:01 |
Hihi xx
| 22:08 |
Super strakke en mooie omschrijving over jezelf!
| 21:11 |
Bedankt! :)
| 21:18 |
Mooie omschrijving van jou zelf
| 21:06 |
Bedankt! :) Ik ga ook even kijkje nemen op joun profiel!
| 21:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen