Joyce's life : Ff  een potje janken

Joyce's life : Ff een potje janken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn opa zei altijd : Optimist tot in de kist! En dat is mijn levensmotto geworden. Maar er zijn van die ochtenden dat je wakker wordt en het gewoon ff niet lukt.

Ik loop nu bijna een jaar in de ziektewet, baan kwijt....en binnenkort de controle bij de UWV door verzekeringsarts. Mijn lijf doet pijn. Schouders en nek zitten muurvast, geen kracht in mijn armen en het wordt allemaal alleen maar erger ipv dat het beter wordt. Weet je hoe frustrerend dat is? Ik ben pas 40!!! Maar mijn lijf wil niet wat ik wil! Een half jaar geleden was er ook nog eens baarmoederhalskanker bij mij geconstateerd, dus alles laten verwijderen, terwijl we nog bezig waren om een kindje te krijgen. Gezondheid staat voorop, dus die droom maar laten varen. 

De afgelopen week is de pijn in schouders en nek niet te negeren. Alles verkrampt...gisteravond maar vroeg mijn bed in gedoken in de hoop dat het vandaag beter zou zijn...dus niet... Ik werd overvallen door een golf van zelfmedelijden. Balen van mijn lijf en niet wetend wat ik er nou mee aan moest. Heb al zoveel geprobeerd, zelfs bij reumatoloog geweest, maar omdat ik een dochter met beperking heb en al veel narigheid heb mee gemaakt, wordt alles maar afgeschoven op stress, overwerkt, oververmoeid, overbelast. Terwijl ik dat zelf helemaal niet zo ervaar! JA ik heb veel meegemaakt! Maar dat is niet de reden dat mijn lijf vast zit! Ik ben er juist sterker door geworden geestelijk! Voel me goed in mijn hoofd!  Moest zelfs op gesprek bij een medisch psycholoog die me na 20 minuten vertelde dat ik  niet weer hoefde te komen omdat ik alles prima op een rijtje had!

Dit alles ging door mijn hoofd vanmorgen....en heb toen ff een heerlijk potje gejankt!  Alle frustraties er met tranen uitgegooid, soms is dat zo fijn....gewoon ff huilen! Even niet sterk zijn. 

Alsof je onder een warme douche staat en alles van je af laat glijden...de kraan flink open gooien , zodat je even goed kan doorspoelen. ZALIG! Misschien gek, maar ik heb het af en toe gewoon nodig. Om vervolgens de tranen weg te vegen, neus te snuiten en met een koude waslap de sporen uit te wissen en de grijns weer op mijn gezicht te zetten.

De pijn in mijn schouders en nek is er niet mee weg gegaan, maar de frustraties zijn wel weg gespoeld. Tijd voor een bak koffie en een broodje, mijn druppels cbd olie maar weer erbij gepakt, zodat de pijn dragelijk wordt en ik weer kan functioneren. HOPPAAAAA! Gaan met die banaan!!


Bedankt voor het lezen en lief als je een reactie achter laat!

Fijne dag allemaal!!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Niet leuk om te leen maar sterkte. En het UWV? Neem altijd iemand mee.
| 15:19 |
Doe ik altijd
| 16:58 |
Jeetje snap wel dat 't je soms allemaal niet lukt, is heel normaal hoor om je dan zo te voelen en de tranen te laten lopen. Is niet erg, kan zo opluchten.
| 10:40 |
Thnxxx het lucht zeker op
| 10:41 |
Het is idd niet altijd gemakkelijk om positief te blijven als je je ronduit slecht voelt.
Integendeel, je begint je te ergeren en af te vragen waarom en wat en hoe.....
Ik ben ook vaak moe en om onverklaarbare reden geen fut. IK zit zeker zo diep niet als jij hoor!
Maar ik heb eens gesproken met een gesprekstherapeut en die zei dat we de dingen moeten toelaten en niet alsmaar ertegen willen vechten.
Gewoon zeggen, OK, het is er en ik kan er niks aan doen.
Het gewoon laten zijn. en dat heeft voor mij al een deel van de opluchting / oplossing geweest.

Ik hoop dat er op een dag toch een oplossing komt.
Al eens gedacht aan medicinale cannabis (cbd)?
Lees er eens over en zie maar wat je ermee kan. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik heb er al heel veel over gelezen en blijkbaar zijn er veel mensen zo goed mee.
Succes in alle geval
| 14:47 |
Thnx....heb cbd olie en pasta ....de olie voor mezelf en de pasta voor mijn dochter. Werkt goed hoor, maar wil eigenlijk gewoon een diagnose....tot die tijd onderdruk ik het alleen als ik het echt niet meer trek....zoals nu...
| 15:57 |
af en toe mag (moet) er best gejankt worden, kan een mens goed doen
| 12:47 |
daarom ;)
| 13:58 |
Hey, reageerde net al op je reactie, had dit bericht nog niet gezien. Onderzoeken heb je dus al deels gehad. Misschien toch nog een idee om je vitamines en mineralen na te laten kijken bij de huisarts? Kan namelijk dezelfde klachten veroorzaken. Top dat je CBD gebruikt, wil ik ook gaan doen als ik geen bv meer geef.
| 11:59 |
Hebben ze gedaan....zitten op het randje....
| 12:00 |
Diep respect voor jou! En natuurlijk mag je best verdrietig zijn..
| 11:44 |
Thnxxxx
| 11:49 |
Heerlijk om de frustraties zo letterlijk weg te laten spoelen. Sterke met alles!
| 11:29 |
Thnxxx
| 11:29 |
sterkte met alles
| 11:25 |
Thnxxx komt goed ;) soms moet het er gewoon ff uit..
| 11:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen