Joyce's life: Geld verdienen als proefkonijn...

Joyce's life: Geld verdienen als proefkonijn...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nou! Mijn bloeddruk was vanmorgen weer op stand stoom uit de oren!!! Mannen.....soms.....GRRR! Mijn skattie( vond em vanmorgen ineens geen skattie meer) stuurde mij een berichtje.....: Ik kan 16000 euro verdienen in 2 maand tijd in Frankrijk! Dan gaan bij mij alle alarmbellen al rinkelen! Sure....16000 euro in 2 maand....en wat moet je daarvoor doen?? Het antwoord dat hij gaf liet sirenes met zwaailampen afgaan in mijn hoofd: Helemaal niks....gewoon 2 maanden liggen....JAAAA JA! Stuur mij de link eens door! En ja hoor http://www.medes.fr/fr/clinique-spatiale/devenir-volontaire.html .....Wat ik al dacht....Menselijk proefkonijn!! 2 maanden testen ondergaan, wat voor een testen krijg je niet te horen, en je verdient er dik geld mee....Dat kan maar 1 ding betekenen in mijn ogen: Je loopt een enorm risico! Waarom zouden ze je anders zoveel geld betalen??!!! 

Ik kom het hier in nederland ook wel eens tegen. Advertenties dat ze op zoek zijn naar proefpersonen voor een medische studie. Je krijgt er vet voor betaald  en dat doen ze echt niet voor niets hoor, denk ik dan...of zie ik beren op de weg?

Mijn reactie was dus ook heel kort door de bocht naar mijn skattie(toen ff de #@$%# genoemd) Hij deed lacherig over mijn eerste reactie toen ik het suicidaal noemde....waardoor ik helemaal uit de bocht vloog: Is je gezondheid zo onbelangrijk dat je dat op spel wilt zetten voor 16000 euro? Jouw leven met mij, samen oud worden is te koop voor 16000 euro?? Als dat zo is, ga je gang, maar dan kun je ook meteen op zoek naar een vrouw die net zoveel van jou houdt als dat ik doe, want ik ga hier niet mee accoord! Daarna heb ik mijn telefoon aan de kant gesmeten om me de volgende 4 uur helemaal op te vreten van ongeloof en boosheid....hahahahaha ik weet het...soms ben ik een heethoofd, maar ik kan er ook gewoon met mijn kop niet bij dat iemand dat zou doen??!! En dan mijn eigen allessie?? Ziet die alleen dat geld?? Ja, we kunnen het heel hard gebruiken! Maar om dan je leven daarvoor in de waagschaal te leggen?? Misschien reageer ik overdreven...zie ik echt gevaren die er niet zijn, maar dan nog....16000 euro kun je geen gezondheid voor kopen toch? 

Wat denken jullie? Zie ik het nou verkeerd??

Mijn skattie (ja nu het uitgesproken is, is hij weer een skattie) heb ik in ieder geval overtuigd dat het geen goed idee was....We vinden wel een andere manier om geld te verdienen...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat lijkt me veel te veel geld. Plus dat je alle juridische documenten in het Frans moet lezen, twee dikke contra-indicatoren......
| 15:29 |
Ja toch!
| 17:44 |
Nee dus! Niet doen. Sorry Skattie.....
| 19:18 |
lol nee, dat bedoel ik ook hahahahah
| 19:24 |
Ik vind het ook heel gevaarlijk dit soort dingen......en toch zijn er mensen die het doen....Onbegrijpelijk!!!
Ken je de app Fronto al? Kan je ook geld mee verdienen.......Ik gebruik hem ook. Als je dat wilt gebruiken, gebruik dan mijn promotiecode: MVANB5.

Mocht je meer willen weten hoor ik het wel......
| 11:22 |
Ik zal em later ff checken
| 15:19 |
Prima!!
| 15:25 |
Het is een beetje dubbel he. Makkelijk verdiend, maar als de verloning zo hoog is ..... komen er dan ook geen grotere risico bij ?
Ik heb ooit eens meegedaan voor het testen van een griepvaccin, maar daar kreeg ik niet meer dan €250 voor.
| 08:59 |
Dat geld is wat het verdacht maakt voor mij....8000 euro per maand....idioot gewoon
| 09:15 |
Mss eens wat onderzoek doen op internet?
| 10:45 |
Tis een franse maatschappij...hun website kun je ook in het engels.lezen....tis allemaal heel gelikt en sjiek.....zal me er eens in gaan verdiepen
| 11:00 |
Ik zou het nooit doen!
Al worden er geen testen gedaan, je bent 2 maand van je leven kwijt.
Mensen onderschatten de tijd.
Ga maar eens twee dagen alleen op bed liggen.
Ik denk dat je het snel zat bent en weer wilt gaan leven in plaats van alleen liggen niets doen.
| 20:48 |
Yup!
| 21:28 |
Met wat ik tegenwoordig allemaal weet over wat er gaande is achter de schermen (van wat je dus niet te zien krijgt op het nieuws) zou ik hier never ever aan mee werken .. misselijk wat ze met je gaan doen.. gelukkig heb je hem overtuigd..
| 18:42 |
dat bedoel ik dus!
| 18:48 |
Ja echt mensen hebben geen idee van wat voor tests er worden uitgevoerd brrr
| 19:11 |
Daar hangt een luchtje aan! Ik zou het ook niet doen.
| 18:10 |
ja toch?!
| 18:48 |
Vind ik ook, geen polonaise aan mijn lijf!
| 18:07 |
juustem!
| 18:48 |
Ik zelf zou het nooit durven
| 17:34 |
ik ook niet
| 18:48 |
Eerlijk gezegd zou ik het ook wel durven. Sommige bedragen liggen vaak ook zo hoog omdat men soms verplicht op een bepaalde plaats moet blijven en de isolatie soms een zware tol kan eisen.
| 17:24 |
precies daarom mag er ook best een goede vergoeding tegenover staan
| 17:38 |
Dan nog...ik vertrouw het voor geen meter
| 17:43 |
Ook je goed recht natuurlijk. Als hij van plan is om er 2 maanden tussenuit te gaan voor zo'n experiment mag jij ook je zegje doen lijkt me ;-)
| 18:10 |
dat bedoel ik..... ze proberen je met geld over de brug te trekken....daar staren de mensen zich blind op
| 18:49 |
Ik zou het ook niet doen hoor!
| 17:02 |
Ik ook niet
| 17:05 |
waarom niet! in de regel is het al zover getest dat er al heel wat risico's afnemen, het is de laatste fase dat het nog op de mens moet worden geprobeerd.
waarom het zo goed betaald wordt heeft ook te maken met dat je die weken/maanden niet kan werken en dan onbetaald verlof kan nemen en je wel het inkomen hebt. ik weet niet om welke tests het precies gaat maar zal het wel aandurven (als het hier in Nederland is) en ja het brengt altijd riscico's met zich mee.
| 16:55 |
16000 euro ka!!!! Geen 1200 of 1300 maar 16000!!! Daar zit een enorme adder onder het gras
| 16:59 |
ja weet ik maar het is tegenwoordig moeilijk om GEZONDE mensen te krijgen want je mag geen medicijnen slikken en tja iedereen heeft tegenwoordig wat en daar mag best wel iets tegenover staan, zal ook met de lengte van het onderzoek te maken hebben
| 17:31 |
Ik vertrouw het niet...
| 17:45 |
dan moet je het ook niet doen, ga altijd op je gevoel af en wat je zegt er is altijd wel een andere manier om geld te verdienen
| 17:54 |
yep...tis heel verleidelijk hoor 16000 euro.....maar er klopt iets gewoon niet
| 18:49 |
Ik zou er wel aan meedoen hoor. Heb vorig jaar ook een onderzoek gedaan, maar enkel online. Ik test ook regelmatig apps, in ruil voor beltegoed. Maar medische testen zou ik ook zien zitten hoor.
| 16:44 |
Jij zou aan die medische test mee doen?? Voor 16000 euro??
| 16:47 |
Ja, dat zou me de kans geven om met meer middelen mijn lyme aan te pakken.
| 17:14 |
Dan zou je al niet in aanmerking komen...want ze willen gezonde mensen
| 17:43 |
Dat weet ik. Kom zowieso nooit in aanmerking voor zo iets
| 19:12 |
:(
| 19:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen